Sista måndagen

Känns lite kul när man tänker på det att det är den sista måndagen detta året. Ganska skumt eller hur? Bjuder på en bild!


En jävla melodi


Skor i luftenIväg nu till släkten god mat och lite dataspel :D

GRATTIS!

ALEXANDRA 17 ÅR!!!

Tell it to my heart

Oj vad livet rullar på, helgen har varit riktigt underbar. Fredagen började med faderabraham på en buss och slutade med att somna i Maddes säng. Shit vilken helg, den har varit galen. Igår blev det att ta det lugnt, gick hem till Ellinor satt hos hennes med Jeanette och Madeleine, blev att dricka vatten och läsk, kände att det var det som gällde då magen vände sig ut och in när Ellinors mamma frågade om de ville ha glögg. Jag kan väl bjuda på en bild som säger allt om fredagen (: Tack alla!


Foto Madeleine Modig

Mediegalan

Mediegalan var freaking awsome! Det var riktigt roligt det enda som fattades var nog en god middag efteråt. Måste säga att det var riktigt bra marcherat av alla. Alla var jättefina och alla som uppträdde var superduktiga, måste dock ge en extra eloge till Ellinor som sjäng Becuse of you. Du var grymtvacker och duktig. Jag dansade med Victoria nästan sist i programmet. Det var jättekul och det blev riktigt lyckat. Jag har tagit en bild ifrån Madeleine , jag hatar själv att folk tar bilder ifrån mig. Så förlåt men ville ha en bild!


Bonde söker bonde, wtf?

Sitter här i soffan, och kollar på bonde söker fru. Men nu är det ju så att det är en gay-kille med. Wtf fattar inte är det inte bonde söker bonde då? Fattar mig inte på detta, sen är det en tjej som också är med då borde det vara tjej söker bonde! AAA jag blir så yr! Jag är kanske den enda som stör mig på sånt här? eller är jag det?

Bjuder på en bild från dagen


Redovisning

Det blev en intressant dag för många av oss. Med redovisning och enligt mig så var vår produkt bäst ;D hahah. Fotolektionen spårade ut totalt, det var roligt. Nu ska jag snart iväg och handla kläder till Mediegalan imorgon. Det kommer bli roligt. Bilder ifrån rödamattan kommer imorgon (:Jordskalv!

Ja imorse vaknade jag av att hela sängen skakade, jag hörde hur mina medaljer på väggen trillade ner och slog i marken. Jag tänkte inte så mycket på att det skulle kunna vara ett jordskalv. Men när det var över cirka fem sekunder efter så hör jag hur pappa kommer springande och skriker "vad fan var det?". Jag sa lite sömndrucket att det var nog ett jordskalv men sen var det inte mer med det. När klockan sedan ringde gick jag ner och kollade på nyheterna och mycket riktigt det var ett jordskalv, det är det starkaste i sverige på över 100år. Lite coolt ändå att jag har varit med om det, hehe..


Färgade linser


Ett erbjudande från www.Fargadelinser.com är att ifall man har varit en aktiv bloggare i minst två månader så kan man få ett par gratis färgade linser. Jag nappade direkt och ville testa. Jag valde ett par blåa "Dimension Pacific Blue" för att vara exakt. Ville ha något som ändå passar mig och inte allt för flippat. Gå bara in här och läs instruktionerna så kan du också få et  par gratis linser http://www.fargadelinser.se/

Marc Jacobs

Hittade dessa snygga outfits, och allt från Marc Jacobs. Måste säga att höstkollektionen är riktigt snygg.15 dec

Ja nu är det inte lång tid kvar till Jul, eller det är Jul men till julafton alltså. Det är hela 9dagar kvar det är inte mycket alltså. Men iallafall dagen har varit lugnt och hitintills har dagen gått väldigt snabbt. Nu ska jag gå och äta soppa.


Lucia

Ett år har gått sedan det var Lucia sist. Tiden rullar verkligen jättesnabbt. Året har dock varit underbart, en uppdatering på detta året kommer när nyår närmar sig. Jag har iallafall bestämt mig för en nyåroutift. Köpte nämligen en pälskrage igår, den är riktigt snygg. Den är brun och gjord av minkpäls, ska sätta fast denna på min ena jacka som jag då ska ha på nyår. Svarta kostymbyxor och en vit skjorta, det blir enkelt men snyggt.  Julen är faktiskt här nu :'D

Circus

Like a Circus

Hemma igen

Tråkigt nog är jag hemma igen och det som är ännu tråkigare är att mina mobilinlägg inte har kommit fram. Jaja veckan har varit underbar, med skratt svett och tårar! Jag tävlade i tisdags, och jag placerade mig på en Elfte plats, bäst av dem svenska deltagarna. Jag är supernöjd och hade inga förväntningar alls. Slovakien var ett intressant land. Det var riktigt skabbigt och dem verkade jättefattiga. Men jag fick med mig hem en jacka och ett par skor så jag är glad.RSS 2.0