Inköp från Ullared

Ja jag var ju somsagt på Ullared idag eller G-kås eller vad man nu vill kalla det. Det blev inte så mycket köpt men lite blev det bara bra grejer vill jag säga (:

Mjukisbrallor Everlast - 79.95:-
Hoodtröja Everlast - 149.50:-
Sovbyxor okänd - 49:-
Plånbok  okänd - 89.50:-
Hårprodukter - 45:-
 

Göteborg hos släkten

Här sitter jag släkten runt det stora bordet och jag med datan i knäet. Räkfrossa mums! Tobias frågade ifall jag vill följa med han ut men jag jag känner inte riktigt för det. (sry) Ja vem vinner Let´s Dance? Ja klart man hoppas på att Tina vinner hon kommer ändå från Helsingborg så ja klart man hoppas på henne. Men jag bryr mig inte riktigt kul vem som han är skön Tony Rickardsson. Så ja spelar ingen roll!
Imorgon blir det tävling Göteborgs Disco Dance Trophy - börjar med street klockan elva och discon börjar vid middagstid kanske :\  så segt och jag ska vänta ändå till klockan Fyra - men ja det är skit kul ändå att vara med och hejja på alla tjejer och ja jag har ju Tove där, så det blir skit kul ändå (:


G-borg idag

Ja idag sticker jag till Göteborg för att shoppa lite och såklart åka till ullared :) Ska träffa släktingar och imorgon ska jag tävla. jag ska försöka komma åt en data senare idag för att blogga om inköp och så vidare. Men ha en skön fredag och återkom ikväll (:

Du är vad du äter och Magnum

Fan vad bra jag är jag sitter och dricker julmust samtidigt som jag trycker i mig nöttre och vet ni vilket program jag kollar på? DU BLIR VAD DU ÄTER! ÅÅåååÅÅå fan vad dålig jag är sen så sitter jag och trycker i mig en magnum. Fy fan vad dum jag är :p
Sitter och lyssnar på musik Watching Airplanes - Gary Allian. Väldigt trevligt. Ska kanske tänka på att gå och lägga mig snart, måste verkligen läsa boken nu blää vad dålig jag är.

Gårdagens köp inför kvällen

Tröja från MQ
Grovstickad knälång kofta
Emilio 700kr


image130

Ursäkta dålig kvalitet!

Party to the max (:

Måste bara tacka alla för igår - riktigt kul var det! Man har säkert skämt ut sig totalt. Men jag orkar inte tänka på det nu. Klockan Åtta så hamnade jag och Ellinor hos Sanna. Mycket trevligt måste jag säga vi åt lie tacos och skrattade lite. För att senare vid tio tiden ta oss in till stan. Väl inne i stan tog det ett tag innan vi hittade till Fredrik men vid halv elva tiden var vi där. Vi dansade och hade skit kul - som roligast var det så där vid ett, halv två. Då nästan hela gänget var dragna. Mindre roligt var att Jonnas Mobil blev stulen. Väldigt Moget!
Vid halv tre så började jag tänka på att vi kanske skulle börja gå och sagt och gjort Jag Sandra Jonna Taulant (?) och David började gå. Saken ska till att vi var uppe på Tågaborg och vi skulle ta oss ner till GA ja och detta klarade vi galant tog sådär en halv timme, trekvart. Men roligt sälskap klarar man allt! Väl på GA så somnade vi hos Ullis som var så snäll att låta oss däcka hos henne.
Idag vaknade vi vid halv åtta tiden av att vi fick PANIK! Tre stycken under ett täcke, nej det orkar man inte - vi satt länge och snacka om gårdagens händelser och skrattade åt vissa pinsamheter. Jag tog tåget hem till Gantofta vid halv tolv. Hoppade direkt in i duschen sen landade jag i sängen (y)

Fredrik&Jennifer (en av de få bilder som togs)

Get a life

Hej fan vad dålig jag har varit på att uppdatera min kära blogg allt som började så bra men nu bara är skit ;( Men ni ska jag komma igång igen (: PROMISE!!!!! Ja idag har jag då tränat med Toxic hela dagen nästan oo så duktiga vi är (: Tävling i Göteborg till helgen ska bli mycket trevligt hoppas vi kommer på pallan annars blir jag ledsen ;\ Men det gör vi säkert för vi är bara tre grupper hahaha! ;O  Men ska snart äta spaggeti och köttfärssås. Ha det nice skriver sen (:

Red Devil´s Cup

Red Devil´s Cup 2008
Superstar Male Adults



Red Devils cup

Ja! Imorgon vid den här tiden är jag i Kalundborg och softar med mina dans polare.  Vi tar båten över till danmark klockan 12.00 och tar sedan tåget till österport där vi ska byta till kalundborg. Väl framme i KB så ska vi leta upp kalundsborghallarna som ska ligga en bit från stationen. Där får vi diriktiv vart vi ska ta vägen. Sen ska vi dans alite och softa tills tävlingsdagen på Fredag - Grupp&Solo står på panelen och Toxic är laddade för sin första tävling (:  Singelen känns skit just nu men jag lovar ändå ingen Ideé att kämpa kommer ändå komma sist :P

Saker att ta med:

  1. Mobil + laddare
  2. Pengar
  3. Tävlingskläder
  4. Skor (Dansskor)
  5. Jeans
  6. Tjocktröja
  7. Liggunderlag/sovsäck/kudde
  8. Hyggienprodukter
  9. Tidningar
  10. Fika/"Frukost"
  11. Musik
  12. ect ect ect



Skolan - Novell

Detta är Novellen vi skrev idag i skolan måste säga blev ganska nöjd (:

"Vacker på ett annorlunda sätt"


"Som hon ser ut!" det var det första han tänkte på när han såg henne vid stationen. Och han som hade fantiserat så. Om än den ena och än det andra. När han nu stod där, Kalle, så visste han inte vad han skulle tro. De som hade chattat i flera månader, det var inte alls så hon såg ut, nej det kan inte vara sant! Hur kunde jag vara så dum att lita på folk så. Men hon verkade så trovärdig, han hade gjort bort sig. Men nu när hon stod framför honom kunde han inte bara vända på klacken och gå iväg - hon hade ändå åkt ända ifrån Stockholm hit till Helsingborg. De tog i hand och presenterade sig, hon bad om ursäkt för sitt utseende men skyllde på att hon hade sovit hela vägen hit. "plastikopererade de henne på vägen" var det enda han tänkte och skrattade lite inombords. 


De tog en sväng i Helsingborg för att bekanta sig lite, i början tyckte han det kändes lite konstigt att gå på stan med någon som han aldrig hade träffat i verkligheten. Vad skulle han säga ifall han träffade någon han kände. "Ja det här är Ehh Hehe.. ..ja du kan presentera dig själv" nej världen skulle gå under ifall det skulle hända. Vet han hennes namn? Hur kan han veta att det verkligen är hennes namn? Hur kan han vara säker på att hon verkligen är 16år? Hon kanske är 20 år. Vem vet? Hon har ljugit om sitt utseende varför skulle hon då inte kunna ljuga om sin ålder och namn?


Vi pratade om allt möjligt egentligen visste han inte vad som skedde. Det kändes som en dröm. En dröm ja det var exakt så det kändes att gå på stan med en kvinna som han egentligen inte visste någonting om. Han föreslog att de skulle gå och sätta sig på en fik och prata lite.


Där satt det och snackade på stans hippaste Café, det var hur mycket folk som helst men ändå var det någon som gjorde att han drogs till henne. Var hon verkligen så ful? Han började se något i henne, men han tänkte "nej sluta! Hon har ljugit för dig". han försökte blockera de tankarna. Och de satt länge och diskuterade det ena och det andra. Timmarna gick och det blev mindre och mindre folk tillsist var klockan ett på natten och Caféet stängde. "En tjej som tar 5 timmar och gör om de till 2 minuter måste vara speciell" tänkte han när de var på väg till tågstationen. "Vad ska hända nu? Kommer vi fortsätta att snacka på MSN? Kommer vi fortsätta hålla kontakten eller tyckte hon att han var så hemsk?" han visste inte vad han skulle göra när hon de stod på perrongen och väntade på tåget. 


Han ville inte att det skulle sluta såhär, han ville kidnappa henne för alltid. De som gjorde han så besviken har gjort honom så glad. vad är det med han? Är han riktigt frisk? Han blivit kär i den tjejen som gjorde han så besviken? Han visste inte vad han skulle tro längre? Han blev rädd för sig själv. Just nu ville han inte att de skulle börjat snacka med varandra från första början. Var han tvungen att kommentera den bilden på hennes bilddagbok? Var det så här du skulle sluta?


"Tåg mot Stockholm 01.34 har blivit inställt på grund av olycka, Tåg mot Stockholm 01.34 har blivit inställt på grund av olycka"  upprepa den hesa rösten i högtalarna. Han visste inte ifall han skulle skratta eller gråta. Men glad blev han, "Ja då får väl du följa med mig hem då?" sa han och log.


Hon var verkligen den underbara tjejen som han hade fantiserat om, kanske inte utseende mässigt. För hennes insida var verkligen vackert!


Peter Kjärsgård 17 mar -08


tränings bilder

toxic tränar! :D


nytt inlägg

ja nu har jag lite tid för dig kära blogg. vad gör ni där ute i blogg sverige jag får typ aldrig kommentarer längre. läser ni min blogg eller bara åker den förbi ibland nu tycker jag ni lägger till mig som favorit faktiskt. då blir ert liv mycket roligare det kan jag faktiskt lova för era liv måste vara boring utan mig. 
varför står det att fel låt vann - hur FAN kan fel låt vinna ifall den nu hade varit så fel så hade den väl inte vunnit Puckon!

ja denna skönheten hämtas imorgon (:


Full vecka vill jag lova

denna veckan har varit nice mycket att göra och det är bara bra för då går veckan snabbt till dk. ja denna helgen har varit nice skön sjungande ellinor har uppträtt sandra har varit och sovit över och minneskortet på kameran har blivit fullt IGEN! ja snart kommer väl bilder från detta spektakel. men jag börjar bli osocial så jag måste dra ett tag ha det fett!

Fredag

imorse var jag pigg som en ödla. så ja jag stack till skolan vid sju var där typ tjugo i åtta ;[ först matte sen idrott sen engelska sen slutade vi soft. jag tog halv ett tåget hem (för er som antecknar) har precis ätit lite och nu ska jag snart till sömmerskan och fixa brallorna sen bär det av till stan - ska handla lite skit till tävlingen nästa vecka. sen ikväll blir det teater och hem och softa arslet av mig.

köpas idag:
  • Tröja (svart tischa)
  • Billiga träningsbyxor
  • Hårprodukter
  • Tjocktröja

cp blogg

jag märkte att bloggen inte vill som jag så jag lägger upp en bild på vår fina grupp istället TOXIC!

image118

elin jenny peter victoria josefine ♥

uppvisningen


Toxic rockar IH

idag har det varit en sån rolig dag som bara flyger förbi - skola idag till klockan tre ganska soft ändå. åkte direkt till IH för att träna inför uppvisningen. vid 7 började nerverna sätta igång och de tre kvarten till kvart i åtta var jobbiga. Uppvisningen gick superbra. inga större fel (tror jag ;s) så ja dte var en bra start inför DK nästa vecka höhö!

Outfit

image117



Sverige miljonär?

jag tänkte på en sak när jag sitter här som en vanlig svensson och kollar på deal or no deal. att snart så kommer hela sverige vara miljonärer för det finns hur mycket spel och lotter och tv program som helst. Det finns 100 vägar att gå för att bli miljonär. jag hade inte tackat nej till att ha en miljon i fickan men vad händer när det börjar bli fler och fler som får det? jag vet faktiskt inte :\ men jag tror inte det är positivt.

Dagen då minneskortet blev fullt

Lite bildern från idag mest ego pics :}


Dunkers och Mc Donalds

Gick upp vid nio idag riktigt härligt. Fixade mig och blev nöjd (se bild nedan) ellinor kom och vi stack till stan för att sedan ta oss till dunkers. gick på två utställningar en foto utställning som jag fastnade för mycket trevlig var den (: många bilder var lite bizzara men vackra. vi gick också på en tonårs utställning inte lika intressant men ändå. sen slutade vi och vi stack till Mc Donalds för att äta - mycket fotande blev det jag och madde var så klart i rampljuset. klockan blev ett och jag tog bussen hem, ellinor hängde med och vi fyllde minneskortet på kameran till max.



jag och madde

Dagens Kulturdag

image106

Röd grovstickad tröja (Koppartrans)
Gråa jeans (Blue print)
Stor svart halsduk
Röd/Bruna Joddpurse (Björn borg)
Svart skinn-jacka ( ? )
Mammas gamla väska (High Lander)

Timbuktu - Det Löser Sig (remix)



Remix på det löser sig.

how low can you go

image105

send me back to this time ♥

två dagar utan blogg

jag ber så sjukt mycket om ursäkt inte alls meningen faktiskt. jag ska berätta att denna helgen har varit fullspäckad.

fredag;  började som vanligt med skola och det var extra trevligt ;O det blev ingen idrott för mig och ellinor eftersom vi var tvugna att gå på medieråd som dock var mindre trevligt. dagens avslutades med ett svenska prov - måste påpeka att det var det underligaste prov jag har haf alla satt och skrattade åt vad vet jag inte riktigt ;) men det var riktigt kul. sen när vi hade slutat så kom sandra till skolan och vi visade henne denna. sedan åkte vi vidare och fikade på Mezo mycket trevligt. jag stack senare på teatern som var jäkligt roligt :) pappa kom och hämtade mig vid sex tiden och vi stack till familjen göransson och tillbringade kvällen där med god mat och god dricka (i-och-för-sig bara cola men ändå ^^)  bild: jag och maria dock inte den snyggaste men ja ;]

lördag; sova på morgonen för att senare ta sig in mot stan för träning med toxic. gick inte så bra - men vi har en låt till upvisningen på onsdag och vi har en dans så ja det fixar sig nog. kom till IH på onsdag 19.00 uppvisning med Toxic i pausen.  ja iallafall träningen slutade klockan fyra och då bar det hemmåt för att äta god mat med familjen sen stack mamma iväg och jag hade huset själv eftersom pappa somnade i soffan. Melodifestival och pizza härligt säger jag. dagen slutade fem i tolv då jag stupade i sängen.  bild: dans bilder från förra måndagen

söndag; idag har jag inte gjort så mycket internet har varit nedlagt så jag passade på att städa till min söta kanin och städa till mig själv vilket behövdes. jag har varit och tränat standard/latin idag. skit svårt idag med nya steg blä ;O men ja det är bara att jobba på. när jag kom hem lagade pappa mat och jag satte mig vid datan och förde över lite låtar från förra mellenniumet. hittade en hel del gobitar. nu orkar jag inte skriva mer Ha det fint ;O

20.34

här sitter jag har precis pluggat ordbildning med rotmorfem och prefix och suffix m.m. jag tror dte mesta sitter inte så himmla svårt ska bara få vad som är vad :P Men det fixar sig - jag har varit jätte nyttig idag har köpt hem Mc Donalds mat och pappa ger en inte alls skuldkänslor när han sitter och äter värsta kräftsalladen brevid med massa grönsaker. Så sitter man där själv med 10 pommes i munnen och ler ;O ÖöÖ måste skära ner på mcd ;p då sparar man pengar också mycket trevligt (:  lyssnar på msuik och nu ska jag dra ;D H a v e I t

Målarfärg i näsan

jag gick upp klockan sex idag mycket bra för att vara Peter men jag gick ner och somnade i soffan men det spelar ingen roll för jag hade varit vaken :P stack till skolan vid sju - hade medieproduktion [text] det är jävligt kul fast jag är trött på alla gnällspikar i vår klass ;O Spy på dem. Ja hade lektion i 2½ timme sen slutade vi och jag stack hem ska snart til staden kolla mobil osv sen ska jag hämta mamma och sen drar det av till träning med Toxic (:
H a d e t b r a

Skolan ledig

denna dagen var jätte nödvändig ;O Blööö jag är redan klar med de som de andra håller på med så jag sitter här och väntar och gör inte ett skit ;O

Prata ut

vi skrek och gapa på varandra men det slutade med att vi satt i trappan och snackade om allt - ganska nice. nu är mycket uträtt och mycket känns bra - jag vet att du inte mår bra mamma men jag mår inte bra av att du inte mår bra (:


Chasing Pavements

Hej, denna dagen har det varit full fart på måste jag säga - skolan först och FN möte med elevgruppen. vi hade FN ungdoms sekreterar från sthlm hos oss. efter skolan blev det utvecklingsamtal som gick bra :D inga större problem mer att jag ska kämpa mer och satsa mer.  men annars var det inget. Camilla följde med mig hem efter skolan. och vilma (en hund) följde med mamma hem - världens gulligaste hund. en brun labrador. jag och camilla är fan sjuka i huvudet - vi skrattar åt precis allt helt sjuka är vi. vi satt och skrattade åt musik ;O HAHAH! Sen så åt vi mackor m.m. mös riktigt mycket heheh.  nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Chris Brown - With You. jag har det ganska mysigt med min nya musik, chasing pavements, low, sorry och when im gone m.m. har inte så mycket mer att berätta idag.  H a d e t b r a

Ny mobil

hej jag har letar efter ny mobil och idag hittade jag vilken jag ville ha till ett super bra pris. en K530i en mycket snygg telefon med många funktioner (:  I love - nu ska jag bara snacka med mamma och pappa och komma överrens med dem (:

image100

Brun utan sol

Hej måste fråga en sak vad är det för skillnad på brun utan sol for men och vanlig brun utan sol? Är det bara att killar också ska kunna köpa det eller? HAHA så pinsam denna värld börjar bli :P

image99


Hamna på topplistan?

Har bara en fråga hur ska man göra få att hamna på topplistan - jag bloggar hela tiden känns de som men hamnar aldrig där ^^
 



Vill ha denna väskan <3
image98

Hård träning

Idag blev det en hård träning minsann. började med en as jobbig uppvärmning, senare styrka och strech sen fortsatte monstret med diagonaler och splitthopp. ;O när vi trodde allt var slut så skulle vi dansa en halv minut vila en halv minut dansa en halv minut vila en halv och dansa en halv sen dansa en och en halv minut. ja lagom svettig man är nu men ja. Jag gör ju det för jag älskar det ♥

Träningsformen är här, men tävlingarna...

image97

Träning

Träning idag på DH - gick väl sådär. Men imorgon kommer det gå as bra för en viss Tobias håller alla fingrar poch tår och allt !! :P

Med chips och frukost :D

nu har brudarna varit här i en hel dag jag börjar bli lite smått trött på dem. : ) nej då aldrig att jag blir det. Men ja idag blir det träning på DH sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men slappa kanske. :} Mn nu orkar jag inte skriva mer skriver mer sen ha det bra!

Hejsan alla snyggingar!

Jaha, först o främst, ska jag be om ursäkt för att jag hackar in på Peters blogg.. men sånt e livet, haha :P

Jag sitter här med Peter och Jonna och snart ska vi kolla på Chicago :D De andra e väl rätt så sega nu - men jag e på top, verkligen! Jag vill inte alls gå o lägga mig "/
Vi har tränat lite dans idag o så har vi kollat Melodifetivalen men Lennart o Anitha med H, och det var ju helt klart rätt låtar som gick vidare - Chartlotte Perelli och Linda Bengtzing :D:D
Sen har jag ringt o grattat lilla Belinda som fyllde fjortis <3
Och sist men inte minst vill jag bara länka till min egna lilla blogg som jag ska skäpa mig lite på.. :P http://juliaellinor.blogg.se

//Ellinor

HAHAHA! Idol juryn flippar (:



det roligaste på länge (:

RSS 2.0