Hungrig som ett djur

Ja jag är riktigt hungrig och jag vet att det blir underbar mat idag, för det är pappa som står vid spisen. Oftast blir det gott när mamma lagar mat med men ibland skiter det sig s.a.s. Nej dagen har varit rätt seg, skolfoto sen svenska och lite Mediekommunikation på det. Ja vi gör så himmla mycket i skolan nästan för mycket!?! Inte direkt va! Aja det är ju inte så att jag klagar direkt men lite mer hade man kanske velat ha så man håller igång hjärnan. Jag hade tänkt gå ner och äta nu sen uppdatera igen! vad sägs som det?

Jag och Patrik i sängen?

Det var längesen jag skrev nu men jag vill och jag skall bli bättre vill ju bli som alla andra superbloggare! Ska kanske skriva att jag har blivit antastad eller kanske ljuga om mina pengar eller något annat skojsigt? Nä jag föredrar att vara vanliga Peter! Ja överskriften är sådan att jag och Patrik just nu inte har något liv. Pga vi sitter med var sin data i sängen nördar oss med olika former av bloggar. Ja det är faktiskt sant!
Dagen har varit riktigt soft, framkallat foto och sedan har jag ritat klart min förpackning i illustrator, gud vad vi pluggar i skolan, nästan överdrivet mycket?

Skogen idag!

Vad tänker ni lärare med när ni skickar ut 40 media elever ut i en skog? AHAHA! Men men det var väl lite trevligt. Med nice folk fixar sig allt. Åkte in vid halv nio tiden och började orientera vid tio tiden kom hem nu vid ett så ja rätt soft dag. SKa inte driekt klaga det vabliga schemat är ju nice!?! Skulle egentligen slutat halv fem (a) men nu ska jag äta lite sen fixa mig in till staden träna osv.!

Studio

Idag blev det studio fotografering blev många bilder! Men ja lugnt kul ju!


Frukost

Sitter just nu och äter frukost. Helt själv i huset är man gillar faktiskt att vara det. Speciellt på morgonen kan springa runt fixa det grejer som jag behäöver fixa osv. Frukosten blev inget speciellt en macka och lite juice bara. Blir en lång dag idag, med ´skola och sen träning direkt efter ja mitt liv är stressigt. Men det är kanske därför jag gillar det. Ja vem vet? Nu orkar jag inte skriva så mycket mer håret och tänderna väntar! (väldigt yrt inlägg men klockan är trots allt sju på morgonen)


God Natt

Nu sitter jag här lyssnar på pcd och somnar snart. Kollar lite kläder och försöker komma på vilken outfit jag ska ha imorgon, men kommer inte på någon sådär. Hade tänkt att ha mina nya Cheap Monday skor iallafall. Ikväll har jag suttit här hela tiden. Fixat med bloggen redigerat bilder. Alltså en rätt skön kväll. Får lite ångest när jag nu ställer klockan på kvart över sex, men vad gör man inte för en utbildning inom median. Nu ska Peter sova imorgon komemr det nya mode-tips lite mer om mig osv.  God Natt!


xoxo

Snyggaste kändisparet

Jag måste säga att jag tycker att Zac och Vanessa ändå är det både snyggaste och hetaste Kändisparet just nu. Vet ej varför men de passar lika bra ihop som det gör i High School Musical. Keep up the good work nu.


DKNY Fall 08



Bilder från DKNY´s höst kollektion.
 


Duckie Brown Spring 2009

Älskar denna kollektionen den skär djupt in i mitt modehjärta! :D



Med dem Bästa!

Sitter här på tåget hem till Gantofta nu! Gårdagen var riktigt mysigt måste göras om, kan ju berätta lite. Började med att Patrik och Josefin kom hem till mig vid fyra tiden. Vi softade,  drack lite The/Kaffe (inte jag dock). När klockan närmade sig sex packade jag ihop mina grjer och vi stack in till staden för att möta Sandra, Jonna och Sanna. Vi köpte dricka och Kinamat och åkte sedan hem till Jonna för att avnjuta detta. Mycket skratt och lite film och massa mys ja så beskriver jag min dag med dem bästa!


Sitter som sagt här på tåget alldeles ensam med en data i knäet. Var precis och åt lite på Mc Donalds dock endast pommes och en glass men ändå. Jag och Jonna hade även Cider kvar sen igår och vi tyckte det var lite synd att bara kasta iväg den. Så den avnjöt vi precis. Så just nu har jag smaken av Päron-cider och mjukglass i munnen. Usch konstig känsla måste jag säga! Nu kände jag att detta inlägget blev väldigt långt så nu orkar jag inte skriva mer.



Dagens outfit


Kofta: Lacost
Shorts: Lee
Skärp: gjort själv faktiskt ^^

Väska: Louis Vuitton
Skor: Blåa sneakers





















stockholmstreetstyle



Lite inspiration från Stockholmstreetstyle. Mums giller verkligen det här. Ska nog gå och fixa en outfit för ikväll! Blir nog ett par vinröda Björn Bog boots och något snyggt till det. Ska fota det sen lovar! :)

Asos! :D

bilder www.asos.se

Bild 1: Jag älskar verkligen det High School inspirerande modet. Verkligen super snyggt. Tröjan finns även på H&M, men som ni kanske vet har jag ingen direkt förkärlek för H&M. Så denna från Asos är riktigt nice!

Bild 2: I bilden är det jackan jag vill lyfta fram riktigt snygg är den. Jag har en likadan fast i helsvart. Inte alls lika cool som denna blåa! Den vill hoppa in i min garderob och jag vet det!

O i en T-ring

Ja här sitter jag och har cheatat bort lektionen med tre girls! För allas information så var det idrottlektionen vi inte orkade med riktigt. Så vi spenderar idrottlektionen framför en data vid Radjobaren innuti skolan medans alla andra springer runt och svettes och letar efter kontroller. Jag vill bara påpeka att ni kan faktiskt läsa Olivias  blogg också :D and so even Fridas :)

xoxo

flower power



Imorgon skola sen träning sen mys hos Jalle!

Brandlarm x3

Orkar inte er töntar som springer runt och tänder eld på olika toaletter i skolan! Riktigt onödigt. Det är inte bara det att det stör lektionerna (inte för att jag bryr mig om just den punkten men ändå) det är ju så att skolan får betala 15 000kr. Om dem nu inte hittar vem som gjorde det. Men det tror jag knappast man gör. Det är ju inte troligt, för vem vill skvallra på någon annan? Jag hade nog inte velat göra det. Aja pallar inte!



xoxo


RSS 2.0