Ännu mer bilder

detta borde bli en foto blogg ;DBilder

Det får bli två bilder ifrån dagen istället
Foto

Jag fick lite tråkigt så jag började fotografera lite. Det resulterade i tillexempel den här bilden.


Torsdag

Kom precis hem från skolan och är rätt trött ska snart ner och äta. Får se vad dagen erbjuder. Men just det igår glömde jag lägga in en bild på vad jag hade på mig. Kommer här, fast tänkt bort strumporna och sätt dit ett par grova kängor!


Stressad

Nu är jag påkklädd blir en bild ikväll :D ska träna nu bussen går snart Bye!

Sjuk med Mamma Mia

Kände imorse när jag vaknade att jag var jätte svullen i halsen, inte alls roligt faktiskt. Men jag ligger just nu i sängen och kollar på Mamma Mia. Jag tröttnar nog aldrig på den filmen, eller iallafall inte på ett tag. Blir att ta det lugnt hela dagen ligga och mysa här i sängen. Det är ganska skönt att ta det lugnt imellanåt.

Jag har faktiskt börjat kollat på en sak som jag jätte gärna skulle vilja åka på och det är Köpenhamn Fashion Week. Det hade varit så roligt och ett par biljetter kostar runt 250 kronor, inte alls farligt. Så det blir nog att åka dit med ett par kompisar och ha en trevlig dag.


Tro på ödet

Livet är bra roligt ibland, jag sitter här som vanligt och läsar lite bloggar, kommenterar en del osv. Helt plötsligt får jag ett Mail av en Björn, jag tänker inte så mycket utan öppnar och läser. Det visar sig vara en kille som jag träffat för ungefär 10 år sedan under en strålbehandling, då båda hade cancer. Jag tyckte detta var jättekul och har börjat tro på ödet. Jag hade alltså kommenterat hans blogg och han hade gått in på min och kännt igen mig. Så tanken gick i mitt huvud vad är chansen att jag kommenterar hans blogg, finns det någon meningen med allt vi gör? Vad tror ni?

Kände att detta inlägget blev väldigt yrt men ville bara skriva och berätta.

Tisdag 20/1

Sitter just nu i sängen och kollar filmer ifrån EM, kände att jag behövde vila lite då det kändes som mitt huvud skulle sprängas. Kom på idag att jag vill ha nya kläder eller iallafall en snygg vår-parkas, det är så grymt snyggt. Jag längtar verkligen tills man får använda sina korta shorts, och att man bara kan gå ut i t-shirt och kofta. Har redan börjat planera massa vår-outfiter vet ej riktigt varför men det är kul, och det känns som om tiden går snabbare då!Ser det inte härligt ut, långa dagar och varma kvällar!

3.1 Philip Lim

Jag har hittat en designer som är fullständigt underbar, han har nog gått in i mitt huvud och utformat en kollektion just för mig. Designern är Philip Lim, han är en superduktig designer.


VideobloggHär får ni min första videologg någonsin, ta det med en nya salt ;)

Ingen Fotorunda

Ja det blev ingen fotorunda jag fick massa inspiration så jag satte mig vid symaskinen istället. Undra vem som ska få denna undebara skapelse, en kalmarbo kanske! Nu sitter jag här har precis tagit en "fotofunda" in i mammas och pappas sovrum. Blev ett antal bilder men ingen av dem blev särskillt bra. Men nu blir det glass och kanske något annat gott.


In the ayer

Jag sitter här och tar det lugnt just nu idag har jag ingenting planerat förutom att jag ska skriva en recension och gå ut och fota lite. Men annars så ska jag bara slappa hela dagen, ska kanske gå till mina morföräldrar och fika och ta lite kort på dem har ju inte gjort det ännu. Har Foto A inlämning på måndag så blir nog mycket fotande i helgen.  Men här kommer lite bilder.

Inspiration
Måndag

Hejsan svejsan idag blev den en fotorunda. Var riktigt mysigt, kände inte av den bitande kylan så mycket som vissa andra. Jag tänkte nog inte på den helt enkelt. Mycket bra dag!
Suddenly I See

Sitter här på Patrik data, I WANT ONE! Jaja, Patrik hoppar runt på sin present till mig. Alltså dansmattan, det är riktigt roligt fast jag orkar inte tyvärr. Nu ska jag slå honom bye!Vinter

Kallt, det är bara efternamnet. Svin Kallt skulle jag kalla det, vaknade upp med -11. Jag dog när jag gick ut och jag dog ännu mer när mamma skulle tvinga ut mig och springa!

)

NyårPARTY!

RSS 2.0