Kort inlägg om frånvaron

Hej sitter härpå Pappas data -hatar tangentbordet så pallar inte ändra massa stavfel det kommer bli. Idag har jag varit i skolan sen har jag varit i skolan sen har jag varit i skolan lite till - när skolan äntligen var slut stack jag till DH för att gruppträna. Gick väl sådär idag mådde allmänt dåligt eftersom min energi håller på att ta slut. Måste äta äta äta mer mer mer! Såg att jag hade blivit Väldigt smal som jag inte vill vara ;O jag vill vara normalt byggd. Alltså tvärtom vad jag är nu. När jag kom hem vräkte jag i mig mat, byggde lite på brossans present och sov en kvart. Sen var det dags för sytycd mycket trevligt. Vi har även planerat in en TOXIC night på lördag så nice!

jo frånvaron. det är så här min egen data går inte ens att starta så jag sitter på min pappa data som jag verkligen hatar ;O men jag ska fixa en data längre fram ;D

bla bla bla bla

åå hatar skolan va fan är det för nyttigt med det ;O ORKAR inte verkligen INTE! AAAAAAAAAAAAA pallar inte just nu ;\  :'( :'(

en snäll bror lånar ut datorn

lördag  gick upp vid tio tror jag. duschade tjaffsade lite med päronen. vid tolv stack jag in till stan för att träna med toxic. jag åt först på mcd med sarah :D trevligt att snacka lite med dig (:  stack vidare till ih för en långträning med my bitches. gick ganska bra idag - gjorde gruppen tuffare så vi verkligen kan gå in och hålla namnet toxic uppe! vi har satsat på vinst både i tidaholm OCH på sm så klart.

jag har börjat bli lite rädd för jag har kommit underfull med att jag ska tävla mot sveriges elit på sm. och efter att ha kollat på mig själv dansa ser jag hur extremt slarvig jag är ingen struktur över huvudtaget. jag ska strecha upp mitt ben nu sen blir det hård träningen ska kanske ta en eller två privatlektioner (: måste måste måste visa att jag är grym och att jag är sveriges elit :P hahaha!

ursäkta stavfelen brossan cp tangentbord :s

Onsdag och sjuk!

Idag är man hemma pga att man inte mår så bra! Har stört ont i huvudet och när jag reste mig imorse så höllt jag på att svimma! Med en dag i soffan och med Engelska boken i handen så fixade sig även denna dag och jag mår prima just nu iallafall! Imorgon blir det Expo för hela slanten mycket kul enligt mig. Sen blir det svenska och Ssamhäll sticker sen till DH för att träna med Toxic har lite ideér får se ifall resten gillar de. Vi vill gärna göra gruppen lite hårdare och lite tuffare. Gärna mer hopp och coolare steg. Så imorgon och på lördag ska vi träna fram vinnar dansen.  HA DET!

En prick kvar sen blir det superstar!

Ja en sen uppdatering av helgens tävling - det började ju bra med gruppen gick inte vidare en ändå gång. Måste säga jag är mäkta förvånad. men inga sura miner för det utan jag och Elin skulle kämpa vidare i pardiscon men inte heller där slog vi några rekord utan vi slutade på en sjunde plats. När allt kändes skit och det enda som höll en vid liv var energitabletterna. Det var då det tände till på riktigt Vicoria bjöd på en Jävla show och detta gjorde så hon fick gå upp och ställa sig högst på pallen, med en bukla i ena handen och med en prick i registret ^^ Även Jenny gjorde bra ifrån sig även hon fick prick och bukla för hon palcerade sig nämligen tvåa! Kan ni fatta vilka superbrudar jag har att göra med <3 Själv gick singelen skit bra - jag tävlade i tävlingen största (flest tävlande) klass - Star Ungdom. jag hade TRE normaler :O Det är sjukt mycket gick chockande vidare från alla normaler till Semifinal och även där gick jag vidare till Final! Kan ni fatta! STAR FINAL! Jag och jessica krigade sönder alla och jag hamnade på en fjärde plats och Jessica VANN! ;D Så nu har jag endast en prick kvar EN PRICK! kan ni fatta sen är jag i den allra högsta klassen SUPERSTAR!  

En rolig hemfärd avslutade denna tävlingen! >D  

Skola, Mezo, Teater

Tja! Fredag idag mums säger jag - skolan var seg som fan men jag måste säga att jag har blivit atlet alla andra är verkligen dåliga så klena medieelever är. Pallar inte ;O Sen är dem äckliga också haha! Bara vår klass som är lite normal och några i C! 
Slutade halv två idag kändes som klckan var 5 ;O öoö orkar inte. Sen stack jag Camilla, Julia och Ellinor ner till stan yrade runder på stationen,  HAHA! Det ska vi inte ens snacka om! Det blev tyvärr så att Ellinor dumpa oss :@ men vi stack iallafall till Mezo och softade där i 2h niiiiice.  Jag och Julia gick på stan ett tag och ja hur många sa hon hej till typ. 1515645642573864786738438732783 stycken :O Man känner sig lika dum varje gång. Julia åkte hem och jag gick till Teatern. SLutade tio över sex drog hem och nu softar jag och Ellinor framför datan snart Talang ;]

H A V E   I T   Y O U R   W A Y !

Torsdag - somnade på min första lektion

Tjaaaaaaaaaaa! Torsdag idag, inte alls så trött idag, kan bero på att jag gick och la mig klockan tio igår och det ska jag även göra idag så direkt efter detta inlägg blir det bingen för mig.
Jag gick upp klockan 06.15 som vanligt och dushade, mamma hade gjort ägg och bacon till mig mycket gott, det slank ner i magen lätt osm en plätt. Bussen gick klockan sju och jag tog den, tog mig till skolan och började med Expo idag. Jag tycker det är skit kul att klippa och klistra eller ja Skära och Klistra :)  Jag  gjorde ett collage  med Christina Aguilera, jag blev riktigt nöjd med den. SÅ nu hänger den i media korridoren.
Efter lunch så hade vi samhäll och Svenska vi kollade film båda lektionerna och slutade klockan halv fyra. Jag somnade faktiskt på den ena lektionen.  Efter skolan stack jag till Danshuset för att dansa sista träningen inför Kalmar på lördag. Toxic I LOVE YOU! 
Kom hem och har softat hela dagen har inte jgort ett skit :\
Ha det  ni i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i ice !

Firt Time

Ja här sitter jag med munnen full av tuggumi (; Kul kul hård dag som fan idag från åtta till fyra DÖDA mig snälla! Hur orkar jag bara sitta där ; Fattar inte men jag fick reda på att jag fick 19p på text alltså MVG ;) YIHIHIHI det kan nog höja mitt snitt lite ;p 

Sugebabes - Easy (Ultrabeat Remix)


RSS 2.0