Inspiration

Hämtad från Blanks FootBook. Ja hösten kommer bli stora koftor. Kostymbyxor oxh kavajer. AND I LOVE IT!

ÖnkseouitfitSkor: Top man
Byxor: Top man
High School jacka: Random?

Mediakåta?

Jag måste nog hålla med om att Heidi Montag & Spencer Pratt är det mediakåtaste paret just nu. De är med överallt. Jag förstår inte riktigt hur det orkar? På de flesta bilder så ser de inte så värst besvärade ut utan posar glatt framför kameramännen. Usch jag hade aldrig orkat ett liv eller en relation som hela tiden blir trissad av en massa paparazzis som springer efter en.

Heidi Montag & Spencer Pratt från The Hills

Senaste köp

Ja idag var jag inne i staden och åt på Haket, mycket gott vill jag säga något att rekomendera. Jag gick även och shoppade ett par nya träningsskor inte för att jag direkt behövde det men jag kunde inte motstå dem. Riktigt snygga och sköna! Priser var inte heller så farligt. 799kr and i love them. Det var ett par Nike Air Zoom. Se bild nedan.Hänt en del!

Eftersom jag inte har varit aktiv här på länge så har ni missat två stora saker!

För det första jag har börjat tvåan på media programmet med inriktning Foto. Så bli inte förvånade idall ni kikar in här och det ligger lite foto uppe. För då är det peter som har varit igång.

Den andra saken är lite större och det är nämligen att jag har blivit antagen i landslaget. Ja det är faktiskt sant. Om mindre än en månad åker jag för att tävla World Cup i Tyskland. Sen i början av December åker jag till Slovakien för att tävla Europa Mästerskapen! Kan ni fatta WC och EM!


Formsvacka

Ja jag vet jag har inte uppdaterat på tusen år. Men nu är faktiskt nya och fräscha Peter tillbaka med fler modetips och ännu mer trams och åsikter! Jag lovar, ni kommer inte bli besvikna.
Jag hade tänkt att jobba på ett annat sätt, ännu mer skitsnack och ännu mer mode är det något som passar er? Hoppas jag för ni har inget val! Läs gärna men ja ifall ni inte vill läsa en av bloggvärldens mest spännande blogg så skit i det! :)

xoxo peter


RSS 2.0