Välkommen till min nya blogg

Just nu får jag ryck - varför gör ni där ute en massa bloggar som ni inte använder jag har hittat minst 7 stycken bara på en timme som ingen använder utan det står. Välkommen till min nya blogg. Det är jätte kul att ni tar upp alla namn, bara för att ni ska ha en blogg och skryta med i skolan. "ahh gå in på min blogg.. " nej skärp er förhelvete ifall ni inte använder bloggen ta då bort den okej? TACK!

Ny mobil

Har bestämt mig för att köpa en nya mobil - men jag vet inte riktigt vilken. Kan ni inte tipsa om en bra mobil med ett bra Abenomang (:

Ledsen Danny :]

Måste säga Danny var kass ikväll inte alls bra ;O

Sju till sju

hur orkar man egentligen, idag har jag varit borta i tolv timmar och det rör inte mig ryggen. Fatta tolv timmar det är mycket (:

Cam

image96


Jag och Tobias har riktigt tråkigt ;[  Haha kolla min läpp >_>

Videoblogga

Måste säga en sak vad är meningen med att videoblogga? Jag stör mig på de som gör det, speciellt Kissie, där hon står med "pappas skjorta" och tror att hon är speciell. Snälla gumman ifall du ska ha löshår SKAFFA ett fint i såfall och inte något som ser ut som barbie hår, eller det är kanske de du vill. Ja oj ja nu kom jag ifrån ämnet,  jag tycker det är ganska onödigt med att videoblogga en blogg är till för att man ska skriva sen ser det ganska dumt ut med en person som sitter och ändrar sin röst för att hela sverige ska fatta. Sitter och berättar om sin dag, "emm först så åt jag ett halvt ägg för den andra delen var inte lika god emm och sen har jag.." nej jag orkar inte. Jag vet att jag också är ganska ointressant när jag sitter och skriver "nu har jag mediekunskap" (hoppas ni antecknar) ;p Men det gör jag mer för en tidsfördrift. Ja det var bara det jag ville säga HAHA!

färskpasta

efter skolan blev det träning, bara vägen till träningen är en träning ^^ blev gruppdisco - var kanske inte den bästa gången men det gick bra. Brossan kom och hämtade mig (kändes konstigt ;p). när jag kom hem lagade jag mat oo duktigt. färskpasta och köttfärssås blev det mums. men ha det!

Nytt inlägg

haft rast klockan är snart halv tio och jag har hunnit avnjuta en härlig birkamedos bulle och en cola (jag vet onyttigt, men gott) snart börjar lektionen ciao (:

Skola och intervju.

Skrev precis klar min intervju och har rast till halv tio :\ segt men ändå ganska soft - jag har skrivit en intervju om vad som gör en lyklig så det kan ni också svara på. Vad gör dig lycklig? Svara nu och dissa inte det ;p

Trött och sliten

känner att ögonlocken börjar åka hiss och att kroppen börjar säga emot. ska snart gå och lägga mig och försöka sova. komme rinte blir svårt det lovar jag (: så ja jag önskar en trevlig natt så bloggar jag imorgon . CIAO!

Helkroppsrysning

jag får det av denna början och SPECIELT slutet slutet är bäst - lyssna på musiken och kolla på stegen PERFEKT ♥

Måste säga en sak

jag måste verkligen säga en sak, jag är grym (:  Jag fixade ljudet på min data helt jävla själv (:

Bilder från mobilen :)Dessa bilder är gammla okej, kom ihåg det :0

Rummet

Bilderna blev väldigt dåliga (mobilkamera)  - och mitt rum ser babbigt ut på bilderna, men jag lovar det är fint i vekrligheten. Det som är kul med detta rummet är att jag hade detta när jag var liten och då såg det helt annorlunda ut gult, säng i väggen typ glittriga gardiner m.m.  HAHA!

      

lägger nog upp lite andra bilder sen från mobilen - såå roliga :}

Rummet snart klar

Ska bara lägga in en liten text om att mitt rum snart är klart. Ska fota det idag så ni får se men då måste ni faktiskt kommentera lite (:

Mediekunskap :p

Yes ännu en mediakunskap man sitter på ska skriva en text om en juice. Man ska alltså göra reklam för en juice som kommer försvinna efter användning - jag vet korkat men det är så det är. våra lärare är trevliga, right?

kommentera gärna
här kommer min text om juicen:

Är du också trött på soporna som tar all plats? Vill du som många andra att sorteringen ska bli lättare? Nu har den nya häpnadsväckande förpackningen kommit till Sverige. Förpackningen kommer först i en juiceförpackning - som forskare håller på att utveckla till andra förpackningar. Juicen är av vindruvssmak "smaken du aldrig glömmer" . Det är 100% vindruvssaft. Som både läskar och ger vitaminer.  Vi är så säkra på att du kommer gilla produkten - så ifall du inte blir nöjd ger vi pengarna tillbaka. Det är en revolutionerande produkt som vi lovar att du kommer älska.  

Juicy - smaken du aldrig glömmerHAHA jag vet kanske lite B men jag försökte iallafall (:


The Teenagers

Måste bara lägga in en sak till detta är min nya kärlek tre fransmän som bor i england som producerar världens underbaraste musik (:

image86

tråkig SO lektion?

När Socialstyrelsens medicinska experter godkände läkaren Annika Dahlqvists kostråd till diabetiker demonstrerade de konsten att sätta sig på två stolar...

jag orkar inte längre detta ska vi analysera. och det klarar verkligen inte jag ;[ Men jag som trodde klockan var typ fyra och vi snart skulle sluta men inte då klockan är kvart i tolv.  Bläääää! Men nu kommer min lärare Ciao!

Toppen till botten

Jag klarar inte av att mitt liv går i tsunamis hela tiden, inget är stabilt någonsin. nu är mitt liv i botten, engelskaprov, inget falun, rumet uppochner, trött allt inget hänger med längre, innan var det iallafall lite stabilt man var kanske dålig en dag eller två nu är det stora saker som förändras. och helt plötsligt, dansen går super tills igår då allt sket sig, gruppen var katastrof resan till falun blir för dyra. det enda som är bra det är min dans och den kommer jag inte till falun med. jag vet att denna tävling inte är så viktig för många andra men den är just nu skit viktig för mig eftersom jag verkligen behöver de prickarna till superstar. men ja ska till danmark och stockholm och kalmar m.m. så men jag kommer gråta sönder mig på lördag när jag vet att någon annan tar min prick. 
sen känner jag mig elak mot pappa som sliter på mitt rum så verkar jag inte glad, jag lovar jag är glad men det är allt med skolan och danse och framför allt pengarna. mamma och pappa säger att jag får åka men det känns inte lönt asså. 1300kr är to much för att tävla i singel :\  men ett litet ljus är att man kan få prickar på sm så där har jag väl en chans men ändå känns tråkigt.

140 gloser

140 glosor är vekrligen toppen på denna underbara vecka.. ööö ! jag vet det låter mycket men det var faktiskt inte så jukt mycket har bara verben kvar att öva på sen är jag redo för att skriva ett mvg på provet (:
Men oj jag har glömt att säga att jag ska byta rum allt är verkligen upp och ner på mitt rum nu. typ halva rummet är pappa och ahalva är mitt men det andra rummet kommer bli sjukt snyggt (:

nu måste jag plugga vidare ha det skit bra så ses vi (:

Hemma nu

efter att ha haft 4h med media pruduktion och 2h med estetiskt verksamhet känner jag mig nöjd, det kan bli riktigt segt att hålla på med alla dessa grejer hela tiden. USCH! Men ja nu är jag hemma är hemma i en timme ungefär sen ska jag till dansen känns som om det var skit längesen men det var det inte hahah! Men jag längtar efter att svettas lite (:


Medieproduktion

Ja nu sitter man här på TEXT sjukt segt faktiskt men jag måste få bra betyg annars kan jag tacka hej då till foto. Så ska vi snart ut och intervjua igen men jag lovar det ska bli bra och jag ska få minst 18p annars så dör jag jag lovar jag DÖR!!!


image85

bli pigg något tips?

har någon något tips på hur man blir pigg vet verkligen inte hur. AAAA!

tränat slowfox

kom precis hem ifrån DH har trånat med elin. pardans idag gick väl sådär jävligt trött sen igår så kan bero på det. men det gick ganska bra ändå tycker jag. om 11 dagar sticker jag till kalmar igen fast denna gång ska jag åka med dem upp till falun och tävla. kan bli min näst sista star tävling i hela mitt liv så ta vara på stunde liksom (: hahah nej men man kan ju alltid hoppas  och ja jag hoppas alltid vet ni väl. nu ska jag gå och ta mig ett glad äppljuice :D

HA DE!

s/s swea

Maria 20år och det skulle så klart firas hon hyrde en lokal på swea båten. De var grymt kul och alla dansade som in i. Jag vet faktiskt inte ifall jag och elin bara var pinsama eller ifall vi var sjuka eller vad vi var vi hade iallafall grymt roligt.  Maria var självaste zombie bride. Måste bara säga en sak TH går inte att dansa till det är nog bara Maria och hennes kompisar som kan dansa till den konstiga musiken (: HEHE. Tack så mycket för en rolig kväll (:

Let´s Dance

KLart man är bänkad framför lets dance, det är verkligen ingenting man issar som dansare. Jag tyckte det var extra kul idag eftersom vi ska på maskerad imorgon och vi ska ha ett av de temana hade jag tänkt iallafall. ja jag kommer no glägga in bilder på det senare skulle jag tro. men nu ska jag gå och fixa mina converse och tvätta dem m.m. ha dte gött bloggar sen.  

Fynden från Kalmar

måste säga Kalmar är en underbar stad. hittade massa saker jag ville köpa som jag inte hade råd med men ag hittade massa saker som jag hade råd med som jag köpte här kommer de:

Grått linne - 32kr | 199kr
Mörk Blå Jeansskjorta - 99kr | 500kr
Stor Röd grovstickad tröja - 99kr | 800kr
Militär grön stickad kofta - 150kr | 600kr
Svart dunjacka - 200kr | 1300kr

Bilder från kalmar

image84

AAAAA

det går inte att ladda upp bildern ska testa lite senare...

Fredag slappdag

Jag är riktigt trött idag jag vet ej varför men jag är det. IDag har jag bara packat upp mina grejer duschat och suttit vid datan. Ska snart gå och slänga migi soffan eller så ska jag städa. Soffan tycker jag lockar mest eller vad säger ni?  Ikväll så får vi gäster kanske mindre kul, inga roliga så jag kanske sticker ut en runda vi får se.  Måste bara säga en sak jag har en ny design på min blogg vad tycker ni snygg eller bara allmänt ful? Ja ni får tycka vad ni vill, och ja jag ska erkänna jag blev inspererad av www.miir.blogg.se. Förlåt maria :\  Imorgon blir det fest för Maria maskerad.  Hon fyller nämligen 20år.  Hon har festen på SWEA. Kommer bli riktigt kul ska dit med Elin Pelin (:  Ja nu ska jag Slänga mig i soffan men först kommer lite bilder från veckan.


Kjarsgard.blogg är tillbaka

Hej, nu är jag tillbaka i kära skåne och kan börja blogga på allvar igen. jag har haft en mycket trevlig vistelse uppe i kalmar. då jag bott hos kära louise och towe, dem tog bra hand om mig, hahah. och vi hade sjukt roligt hela tiden. jag ska lägga upp bilder från resan. men det kommer ta ett tag att gå igenom dem.  jag ska försöka blogga så mycket som möjligt denna veckan så ni får mycket att läsa.jagåterkommer snart mer mer.

image67

PICTURES

  

Hejsan hoppsan i Kalmar :)

idag var vi ute i staden och vandrade och jag fyndade som in i h-vete. Mycket blev det allt från en dunjacka til ett linne då kan ni ju tänka er.  Det blev inte mer än ca 500kr. jag är mycket nöjd och glad, dem andra två köpte inte så mycket och kan ni tänka er LOLO köpte ingenting jag tror ärligt talat jag tror hon är sjuk eller något nått måste det vara HAHA!! Men ja nu springer hon runt och dansar visar för sin mamma. Mycket bra bli et jag orkar inte skriva mer på detta tangentbordet bläää säger jag på detta :p Men ja nu ska jag dra ha det braaaaaaa!  


Morgon och Lolo fixar sig.

Tjaaa jag fattar fortfarande inte hur man gör med mobil-bloggandet men jag får väl lösa det på något sätt. Ja igår var en skit rolig dag. kom hit vid tio i ett tiden och möte två underbara tjejer towe och lolo. vi gick och satte oss på mcd där en hel del saker hände kan tyvärr inte ta upp det här. men vi hade mysigt gick och handlade blev visad ghottot här i smedby - och jag lovar det var läskigt det var inte bara jag som tyckte det var läskigt ;p senare på kvällen kom fia över och vi spelade KOTTE och ja towe och fia vann.  på kvällen kollade vi på couty ugly *stavning. jvi pallade inte se hela filmen så vi somnade. och nu sitter jag här framför datan medans lolo håller på med sig själv :) HAHA!


skriver kanske mer sen ha det niiiiiiiiiiiiiiiiiiice!

Hos babesen

Ja jag skulle ju blogga innan men det blev tyvärr inte så. Ja allt är skit bra och vi har jätte mysigt. Jag orkar inte skriva så mycket då lolos tangentbord är cp.. Men har en skön vecka så kanske jag hör av mig längre fram.


image63

Disco? (80-tals dunk?) NEEEJ!Detta är disco på HÖG nivå - Carolina&Jenny Superstar under 16år

Kväll snart sova

Nu är klockan lite över nio. Allt är inte packat men allt är framme iallafall.  Det ska bara ner i väskan också men det fixar jag imorgon. Jag har tränat lite ikväll både på gruppdiscon och lite på mitt egna. Jag ska göra en helt ny dans till singelen är inte nöjd med den jag har.  Ja jag ska snart gå och duscha och sen ska jag nog kolla på en film eller något annat kul. Så ja jag kanske bloggar lite innan jag ska sova men bara kanske. 

Gamla redigerade bilder (:Jag har några frågor.

Ja nu när jag ska åka bort :]

  1. Hur mobil-bloggar man?
  2. Hur slösar man  bort 2h på ett tåg på bästa sätt?
  3. Vad är det viktigaste att packa ner?

Sommar 2007

Saknar detta!

16,42 är klockan.

ja klockan är snart fem jag har inte gjort någonting på hela dagen jo jag har faktiskt städat till råttorna. Ska snart städa till Ebba med så allt blir klart. Har börjat packa så smått (:  Ska bli trevligt som fasen att få träffa de igen. Men Det här med väska jag tror att jag har tagit en liten för liten väska så får ta min LV väska också annars kommer det aldrig gå :P HAHAH! Får inte glömma biljetterna det hade varit så Peter att göra det hahah! :P Men jag bloggar ikväll igen sen kommer jag säkert slänga in lite imorgon innan jag åker.

Kan inte någon föklara hur man bloggar från mobilen hade gärna velat göra det imorgon . :D

image52
Bild från i sommar. haha alla ser jätte fräscha ut. Men vi hade också tränat i tre dagar i sträck ;p

Vad ska man säga bu eller bä?

Ja vad ska man kalla den svenska melodifestivalen. Eller ja det börjar bli en internationell tävling här i sverige. Typ Borka Borka och Kebabpizza (: Jag vet inte men tycker ni det hör hemma i den svenska festivalen? För jag tycker det blir lite to much :\

Söndag och imorgon åker jag

Precis vaknat har hunnit ta en dusch och så vidare - borde börja packa snart men här kommer latheten in igen att jag inte orkar. Blä! Vad ska man ha med sig inte för mycket och inte för lite. Detta kommer bli svårt. Jag ska till Kalmar imorgon och hälsa på mina unberbara kompisar där uppe. Towe och Louise heter de (: Jag träffade dessa två på en tävling förra våren och nu så ska jag åka up för att hälsa på dem. Tåget går 10.39 och jag är framme tio i ett. AAA jag kommer ha tråkigt :P


Saker att ta med
- Mobil
- Pengar
- Något att läsa på tåget
- Två par skor
- Tre par byxor
- Joggingbyxor
- Presenten
- Tröjor
- Plus mer som jag inte kommer på ^^
Se upp för dårarna

En av det bästa filmer på länge. Måste säga den var grymt bra. ROlig alvarlig allt hade den mums säger jag bara. Ikväll orkar jag inte skriva mer. Känner att det har gjort sitt idag. men ja jag kommer tillbaka imorgon. GOD NATT!


HAHAH CAROLA!!!

image51HAHA! Nu blev du snopen va? Carola till andra chansen. HAHAH! Så chockad hon blev. Men jag tyckte bara det var kul. Ja nu fick lilla Carola så hon teg, eller ja. Jag blev faktiskt besviken på deras låt, kändes som om man har hört den förut. Ingen nyhet direkt. Annars tyckte jag dagens startfält var ok kanske lite för mycket Turkiskt och Ryssen var ju inte heller bra. Men Sanna Nielsen var bäst helt klart bäst med sin stämningsfulla låt Empty Room!ska uppdatera efter se upp för dårarna....väntar på att tiden ska gå lite snabbare.

Ja just nu har jag riktigt tråkigt sitter och väntar på att klockan ska bli åtta för då börjar MF. Och sen efter så är det Se Upp För Dårarna - som måste ses. Ja men vad gör man inte bara för att se vem som ska gå vidare till Final. Men tänkt efter det är ändå Sverige dem ska representera. Tänk då ifall det kommer en uggla dit och försöker representera ett bra sverige, Good Luck säger jag bara!


Måste säga det är kul med blogg.se

Det är riktigt kul med blogg.se man läser man skriver man läser sen skriver man lite till. Allt för att få så många Unika besökare som möjligt mycket trevligt (:

Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg när man var liten och fredag var en fest. varje fredag var det fest. Kanske inte fest fest utan fredag var en fest. DisneyDags sen gick det alltid någon bra film eller något liknande. Och som när det var Melodifestival när man var liten man satt under täcket kollade på Nanne grönvall med stora ögon och som sjöng "jag är så avundsjuk, jag är så avundsjuk".
Så sjukt mycket roligare man hade när man var liten man behövde inte så jäkla mycket för att ha kul - ge mig en penna och ett papper så är jag glad liksom. Varför kan man inte ha det så lätt nu. Nej nu måste man fixa och dona åka till ställen köpa grejer, man blir liksom aldrig nöjd. Jag tycker vi ska ändra på det. Varför kan man inte bara vara hemma med en skål popcorn och sätta en tia på vem som ska vinna ikväll det tycker jag alla gör. Sätt er med er familj och mys bara va liksom. För det behövs inte så mycket för att kroppen ska må bra.

Lite Melodifestival kanske?

Ja för  856 året i rad eller ja kanske något i den stilen. Men idag är det dags för Melodifestivalen deltävling 2 i Västerås. Det är en hel del bra som ska tävla Ola, Carola&Andreas, Sanna m.f. ska bli spännande men jag håller på Sanna och Carola&Andreas. Alla tre har varit med innan så då vet dem förhoppningsvis vad allt handlar om eller? Ska de kanske tabba sig? Ja man får väl hoppas på att allt löser sig och att det går som det ska.  För jag tycker ändå att det ska vara lite klass i det hela. Jag tycker dock inte att Carola&Andreas ska åka till  ESC för så bra är de inte. Utan det finns andra som är bättre och förtjänar en plats mer.

image49
Fansen skriker Ola men jag skriker "Andra Chansen"

image50
Final helt klart! ESC svaret blir nej, dem har gjort sitt där.

Träning med HotasIce

Skönt med lördag - mysigt jag åkte in till stan idag för att träna med gruppen gick suuuuuuper idag faktiskt. Hela dansen är klar och vi ska börja finslipa på händer och formationer m.m. Vår första tävling blir i Falun då tävlar vi i B-Klass över 16år. Jag längtar så jä*la mycket.
Innan vi tränade stack vi till McD för att käka jag blev skit mätt och fet haha! Men ja det måste man få göra ibland jag tränade iallafall väck det med detsamma igen så det är bra.

Men jag har kommit på att jag tränar hela tiden det är typ mitt liv nu. Måndagar, Tisdagar, Torsdagar, Lördagar och Söndagar. Är det ett liv eller bara en stor tränings narkoman. Det blir tillsammans nästan 10h i veckan. Oj då! Ja men vad skulle jag annars leva för? Ska gå och duscha nu skriver sen när jag kommer tillbaka ska skriva lite om startfältet i kvällens Svensson tävling.

Bild plus GodNatt

image48


 Med denna bild vill jag säga God Natt - skriver imorgon (: Ha det nice.

vad ska man egentligen göra.

Nu sitter man här klockan är närmare halv tolv - jag gör ingenting och det händer absolut ingenting. Ooo vad mitt liv är roligt tycker ni inte? :D Kolla Tv? NeE inget roligt hittade man där, internet då jo klart man kan alltid surfa runder man tillsist så hamnar man ändå här på blogg.se eller på bilddagboken.se. Så vad är det för meningen med att vara vaken just nu. Har en fullspäckad dag framför mig imorgon vore det inte roligare då ifall den dagen kom lite snabbare till mig. Men så dum som man är så är man för lat för att gå och lägga sig, ja mänskligheten är ganska konstig vi orkar inte gå och vila. Det är inte det att jag inte orkar ligga ner och inte göra någonting alls, utan det är vägen fram till den där stunden "inte-göra-någonting-alls" , borsta tänderna, och... ..okej det var väl inte så mycket men jag orkar inte ändå. Så sitter här och skriver (: Men detta är också trevligt fattar dock inte hur jag orkar detta :\ Men ja det är kul att folk uppskattar det man göra - än så länge så är det väl bara ens kompisar eller ja fem stycken som kommer in och läser och det är iochförsig tråkigt men vadå? Jag tycker det är kul att skriva av mig så, varför inte slå två flugor i en smäll.

Egentligen vilken jävla hysteri.

Jag hatar när folk tror det är större än var det egentligen är. Ta Carola tillexempel, när hon var vittne till Titos rättegång. Då fördes hon i i rättssalen med två livvakter sen stor luva över huvudet stora feta glasögon m.m. vem tror hon att hon är egentligen, Micheal Jackson eller? Nej hon var bara vittne - lite pinsamt fröken Carola. Nu till Melodifestivalen då räckte inte ett vanligt rum till henne utan hon skulle ha sviten för att hon skulle kunna ladda upp så bra som möjligt. Bortskämd unge säger jag. Stackars Andreas ;\

Men ändå på något sätt så håller jag på Carola och Andreas till helgen, dem är ändå bra och dem passar bra ihop. Så alla lycka till dem och jag hoppas verkligen låten är bra annars var det mycket uppståt för kanske ingenting. Humm kanske en Evighets repris nej knappast, kanske en tråkig power ballad ja man vet aldrig vad Carola drar fram hur Hatten.

En solig dag med underbara vänner.

Idag Fredag ledig från skolan, skönt. Sovmorgon idag till 11.00, helt underbart när man har varit i skolan en hel vecka och fått gått upp sex varje dag. Jag känner att jag har börjat uppskatta mina sovmorgnar mer. Ja iallafall, så duschade jag och gjorde ve mig slappade lite och städade lite (blööö) sen stack jag in till staden, gick en runda i parken vid Kärnan, längesen man gjorde något så mysigt med sig själv. När jag hade gått där ett tag gick jag vidare till olympiaskolan där jag skulle träffa Jonna. Träffade henne, vi gick runder på skolan och hade trevligt, slutade med att vi satte oss i en korridor och käkade nötter. När Sandra hade slutat så gick vi vidare ner mot centrum där vi satte oss på Café Alexandra, måste säga dåligt utbud. Men stället var mysigt och Jonna och Sandra var trevliga så vad ska jag klaga på.
När vi hade fikat klart så gick vi och köpte lite godis och en blomma till min Pappa som fyller år. Efter detta så gick vi vidare mot Dunkers där jag skulle ha teaterövning. Jag sa hej då till fröknarna och hade teater efter det så gick jag Mamma och Pappa och åt på Golden Bambu, mycket trevligt.  När man kom hem så gjorde man som vilken Svensson som helst slängde sig i soffan och kollade på Lets Dance. 

Orkar inte vara den prydliga typen.

Man känner att ångesten bubblar i en när man står där högst uppe på Kärnan (Helsingborg) och helt plötsligt får man känslan av sommaren, för två sekunder trodde jag att det var den 15 Juni och inte Februari, när jag sen kom på att det var Februari så kom den bubblande ångesten i mig. Fan det är ju 5 månader till dit blööööö! Jag vill verkligen ha varmt och sommar. varför inte flytta bort från detta kalla sverige bara i fem månader snääällllaaa. Jag vill verkligen nu har inte velat något så starkt som jag vill detta. okej kanske lite överdrivet men vad gör man inte.  Haha okej tillbaka till verkligheten nu. Idag var det mysigt väder igen, soligt ganska varmt men det låg ändå en behaglig kyla i luften. Så underbart mysigt att går runder i stan bara va helt enkelt.  


Kjärsgård : skajagbörjamednågotnytthär?

Hejsan. sjukt rolig dag (: Alla hjärtansdag och allt. De gick runder och delade ut roser på skolan idag mycket trevligt jag fick en (: Av mina kära vänner Jonna och Sandra, jag blev riktigt glad. Men jag hade inte tänkt på att skicka till dem tyvärr :\ Men jaja jag får väl överaska dem någon annan gång.
Idag i skolan fick vi som upg att tjuvlyssna på folk när de när sitter och snackar  faktiskt jätte kul. Trodde inte man skulle hitta något men det gjorde jag. Skriver den kanske längst ner vet ej (: 

Men jag har fått erbjudande att åka till Disney Land Paris med två kompisar genom barncancer föreningen - för er som inte vet så hade jag Cancer för ett antal år sedan.  Men nu är jag fullt frisk och då får man erbjudande om sånt här. Så kanske ska fråga två personer jag vet ej än, det kostar ändå lite pengar ju men betydligt mindre. Tänk er va kul att vara på Disney tre dagar i sommar och en dag i Paris Wohohoh I LIKE! :DTjuvlyssnat i cafeterian. Ett gäng tjejer sitter och snackar om en resa.

Tjej 1. Asså! Jag kollade på internet igår och det är typ 400mil till ystad, det tar ju ett tag!
Tjej 2. Vadå? Det är ju en stor buss den kör säkert i hundra då tar det inte så lång tid.
Tjej 1. Aha...?!?! *frågande*

m y c k e t r o l i g a r e i v e r k l i g h e t e n

Kjärsgård : skola

Hejsan , sitter i skolan, jag är glad frisk (nästan iallafall). Men har mediekunskap kan bli ganska kul om man nu gör något kul (: Ja jag har märkt att mitt liv bara går dåligt just nu men det kan nog inte bli sämre (peppar peppar..).
Många tävlingar fram över få se till så jag åker på alla annars kan jag tacka hej då till prickar och superstar. FUCK!


Kjärsgård : sjukigen

Förlåt för jag inte har skrivit på ett tag, men det är så här att jag har blivit sjuk igen. Tråkigt tråkigt, men det är Jenny som skickar vidare sin Val Thorans sjukdom. Ingen skola imorgon i och för sig skönt. Men eftersom vi börjar på en ny kurs så är det väl inte så jätte bra kanske. Damn it! Rätt sjukt ändå, det här med sjukdomar hur dem går runt till person till person. Tänk att ett äckligt virus hoppar runt på olika personer MOMS! :)

Nej slut snackat om det, idag har jag legat undrat över hur nöjda eller hur onöjda Jenny och Victoria blev med sina dräkter, dem skulle nämligen prova dem idag. Ja men jag lovar Vici hittar säkert något som inte är bra, hehe, ne då skoja. Men nu blir jag också sugen på att sy upp en ny fast jag bara har haft min dräkt en tävling, men ja ska ha den denna terminen också sen blir det slänga den i väggen wohohoh! :D

Kjärsgård : Bögellerbi?

Fick en fråga om jag är bög eller bi för jag verkar väldigt intresserad av kläder. nej jag är inget av det jag är Str8.  Ifall det nu förvånade dig men det förvånar verkligen inte mig för tjejer är verkligen det underbaraste som finns verkligen ;]

Kjärsgård : snyggaskjortor
Dessa snygga skjortor kostar runt 20-30£ Alltsåimage43
mellan 300 och 450kr. Dessa är snygga till vardag
som till fest funkar alltid, med ett par snygga skor
 och ett par bra sittande jeans kan du bli kvällens
snygging trust me (:  

Kjärsgård : 2hskrivning

Idag har man haft en skrivning på 2h mycket trevligt mMm. Det gick skit bra för mig tycker jag själv iallafall. Blev 4 sidor text mums. HAHA! Ni tänker säkert hann han inte med på 2h. Men jag lovar det var svårt tog typ en halv timme och bestäma sig och komma igång. Sen var det tvunget att vara nogrant och så vidare och så vidare. Ja det handlade iallafall om flugornas herre. Vi har läst den nu på fyra veckor. Detta är nog  den första boken jag har hunnit att läsa ut tills utsatt datum, jey for me (:

En top tre lista på saker som kan få dig snygg när du känner dig mindre fräsch.

1. Solglasögon, man känner sig fräsch och det känns på något sätt mycket bättre med glasögon på.
2. Halsduk, får en att se mycket mer trevlig och än en gång fräsch ut.
3. Mössa, en SNYGG sådan i så fall, en svart lite större funkar iallafall nu på vintern. Se upp med keps, usch aldrig.


Kjärsgård : fashionagainstAIDS

http://www.hm.com/se/?fromshop=true#faa

riktigt rolig sida kändisar har fått designa tröjor för att samla in pengar mot AIDS, riktigt coola tröjor - dem flesta kostar runt 129:- H&M

Kjärsgård : måndagigen

image39Ja då var det måndag igen och denna dag skulle jag till skolan som jag har varit utan nu i fem dagar, kan det bli softare? Ja det kan det faktiskt.
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket på sista tiden men det har varit mycket träning och mycket läxor m.m. Jag hoppas jag kommer igång med bloggandet så snabbt som möjligt för det börjar bli lite dött på bloggen. Har inte haft så mycket kläder och sånt på ett tag utan mest text, okej det funkar det med med jag ska komma igång. I Promise (:


Jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera, ni behöver inte skriva något snällt utan kommentera bara (:  Kul att ha något att läsa när man kommer hem från skolan.

Kjärsgård : godnatt

Klockan är 02.20 och jag sitter på en madrass på golvet och det enda jag vill säga var godnatt (:

Kjärsgård : HotsasIce

Jepp gick upp vid halv tio idag, jag är glad för det. Annars hade jag väl sovit till klockan ett, två kanske. Åkte in till stan så jag var på IH vid ett ungefär. Tränade med gruppen i tre timmar idag. Sen vid fyra så körde Maria (www.miir.blogg.se) mig till knutpunkten där jag tog tåget till påarp trevligt värre, umgåts med Jonna, Sandra, Tanja och Jessica med päron. Vi har ätit för ett tag sedan mycket gott vill jag lova. Sen nu sitter vi i "lekrummet" och leker med datorerna Tanja på en och jag på en.  Ja Jessica sitter imellan och tråkar. Ska snart äta kladdkaka.

image38

min bästis :)

RSS 2.0