Louise har kommit

yes det är sant två timmar försenad. men hon är här och glad är jag ;D;D japp nu ska vi snart slänga oss i poolen :) have it!

Sjukt nice

Gårdagen var riktigt rolig, slutade jobba, förfest hos sandra och festival i stan. Ja som ni fattar så blir det pizza idag mums. Det är lisom den ultimata fylle maten :)


Svensson fason

Tänkt dig att du sitter på en bänk mitt i stan. Helt plötsligt kommer det en helt vanlig person, som vi kan kalla Mr.x  och sätter sig bredvid dig. Mr.x säger spontant Hej! Du blir så klart chockad och får kanske i bästa fall fram ett "öh..  hej hej". Sedan sitter du länge och tänker "vem fan var det?". När i självaverket du inte känner personen. Mr.x säger "fint väder det är idag! Tycker inte du det?". I detta ögonblick börjar du tänka på ifall du ska resa dig och gå men istället så sitter du kvar och svarar lite tyst "jo visst". För dig skulle det vara ottänkbart att börja konversera med en fränling. Och du bestämer dig nu för att resa på dig och gå vidare.

Varför är vi svenskar så tråkiga, man måste inte vara dum i huvudet bara för att man börjar konversera med någon. Jag förstår mig inte på denna svennson-fason. Jag ser verkligen inte det farliga i att konversera med en främling. Man kanske kommer fram till att ni har jätte mycket gemensamt eller så har ni kanske inte det men vad har du då förlorat? Jo ingenting!


fashion


whyred, mycket snyggt!

Söndag

på något sät har jag inte ångest över att det är söndag kan bero på att det är sita veckan jag jobbar, kan bero på att det är HBG festivalen eller så kan det bero på att det bara är en vecka kvar tills louise kommer :D Jag vet inte riktigt var det negativa ligger i detta inlägg. mitt liv är bara positivt just nu och det gillar vi eller? Ja gårdagen var mysigt släktkalas är alltid kul. tyvär åkte jag hem. men idag kommer jonna och sandra hit vi ska kolla lite film äta skit och snacka skit. men vad mer kan jag säga än att livet leker. jo jag vill ha en till snygg cardigan det är det enda negativa just nu. Men men man  kan väl inte ha allt. Men have it! xoxo

kvällens outfit

det fick bli en enkel outfit :)

Tischa - carlings
Skärp - second hand
Shorts - Jp1889
Skor - Seglarskor
Jeansjacka - levis




ny favorit låt har jag

Japp en ny låt som går på min mediespelare är, charlotte perelli - bullet


datorn i knäet

här sitter jag och har precis vaknat har ju inte sovit länge på kanske två och en halv vecka så detta var riktigt skönt måste jag säga. jag sitter och kollar på ett medium och jag börjar nog tro på det mer och mer. lite läskigt men det skulle vara kul och få veta ifall man hör något runt sig som spökar men det tror jag inte jag har, men som sagt man vet aldrig. aja nu ska jag nog göra ve mig sen blir det födelsedagskalas för snygging sandra! have it! upd igen lite senare. xoxo

Snart jobb

denna dag är fullspäckad. Ska jobba nu fram till halv tre sen blir det att åka in till stan först för att köpa biljetter till Gbg sen gå en sväng med sandra på stan. antingen ska jag åka hem till henne efter det eller så åker jag till halmsdat ifall jag får med mig någon, håkan ska nämligen spela där ikväll och det är gratis! kan det bli bättre? Jonna kommer också hem ikväll oj vad vi har längtat du får skynda dig hem så du inte kommer inatt. ja detta var väl alltför mig ni får ha det nice!












Pallar inte fjortisar

Nu kommer det ett utfall till men jag bryr mig inte. Jag ogillar verkligen fjortisar, usch fy och blä. De kan verkligen gå och dränka sig. Många av det småungarna som springer runt och tror det är snygga med deras syntet hår. Ni tror säkert ni är så grymt balla. Men jag ska säga er en sak det är ni verkligen inte, tvärom ni är sjukt omogna och töntiga. Sen ifall man skulle råka säga att du är fjortis så får ni utfall som om jag vet inte vad. Jag vet att ni vet att ni är fjortisar och ni är stolta över det. Tjejer/Killar lägg ner fjortis stilen det är ingenting att komma med, jag lovar!
 
reflektera gärna :)

Insperation från H&M

jag har inte varit mycket för Hm men nu hittade jag en hel del shorts som nog skulle passa i min garderob, dock ej jeansshortsen. Jag har inte satt ihop bilden själv. Har inte hunnit fixa redigeringsprogram på datan. Ska fixas imorgon :)

Tillbaka

äntligen är jag tillbaka nu ska jag fortsätta uppdatera med nya kläder och event och massa annats skojsigt. Jag har äntligen fått min data och superglad är jag (: Jag skriver kanske lite flum men jag har inte riktigt fattat den nya datan heheh! Bärbar så konstiga tangenter u know ;) Men nu måste jag fortsätta ochh fixa så brb ikväll :D

RSS 2.0