Stockholm

Har kommit till stockholm nu, sitter på rummet och softar lite. Imorgon flyger vi till slovakien, EM. Jag kommer nog vara super nervos just nu nu ar jag inte sa varst nervos. Jag kommer tavla på tisdag och sen blir det bara ett heja hela veckan. Nu orkar jag inte skriva merpå detta javla tangentbordet, ja ni marker vad som fattas hoppas jag. xoxo

Radio seven

Sitter här och diggar till Radio Seven egentligen är jag alldeles för trött för att göra det. Men jag orkar inte vara sur och tråkig så det blev så. Dagen har varit lååååång, jag gillar inte vintern det får allt att bli jätte segt. För morgonen är mörk och kvällen är mörk, inget är ljust för när det är ljust då sitter vi i skolan och räknar matte? Ue! Men varför ska man klaga, jag som inte ville vara sur och tråkig.



Spännande dag minstsagt

Jag måste säga att denna dagen började väldigt bra med ett riktigt bra besök hos sjukgymnasten. I mitten var dock dagen hemsk, har nog aldrig sagt så mycket som jag tycker och tänker på en och samma gång. Men kvällen blev mysig med gruppmys på träningen och sen Mamma Mia med mamma och pappa. Imorgon ska jag bara tänka på mig själv orkar inte ställa upp för alla som sen bara skiter i det.

Men jag bjuder ändå på en till gammal bild lovar det blir uppdate imorgon :)


Dagen som var seg

Ja denna dagen var riktigt seg vi gjorde ingenting känns det som ändå känns det som om jag har varit i skolan i 200år. längesedan jag hade så "tråkigt" i skolan. Vi har ju alltid kul vi som hänger ihop men det var tråkigt idag iallafall. Hoppas det blir bättre imorgon, då jag bara ska gå en halv dag. På förmiddagen ska jag nämligen besöka sjukgymnasten. På kvällen blir det träning. Sen hem och sova :)


Bjuder på denna fula bild på mig från i helgen



skjorta och jeans

skolan var seg idag berättar kanske mer sen.


Klor och onödig idrott

Började åtta och tio idag, första lektionen vi har på måndagmorgnar är idrott. Men ursäkta schemaläggare vad har ni tänkt med, speciellt när vi går Media. Ja iallafall sen hade vi foto, jag och några till gick då in i studion och fotade lite. Lite stilleben och lite porträtt. Efter skolan stack jag till träningen sista riktiga träningen för denna terminen iallafall för min del då jag sticker till EM nästa vecka. Nu har jag inte lust att skriva så mycket mer, blir kanske något sen.

Detta hade jag på mig idag, älskar mina nya klortvättade jeans!




Söndag

Idag gick jag och Patrik ut och fotade, fast vi orkade inte vara ute i mer än en timme kanske. Sen blev det alldeles för kallt för vår del. Har även hunnit med att avverka min sista Standard/Latin träning  på ett tag. Vi kände att vi vill satsa mer på det som vi ska börja tävla i till våren alltså Street. Jag ska då bara tävla i par, och tänker då inte köra singel. Jag vet egentligen inte varför men jag känner inte för att tävla singel i det helt enkelt. Jag har dock kommit på att det bara är sju dagar kvar tills jag sticker till Slovakien för att representera Sverige i europamästerskapen. Jag får se hur detta går men satsar så klart på en finalplats. Och med den nya dansen och den hårda träningen som jag har haft på sista tiden kan det nog gå riktigt bra faktiskt. Nu tror jag att jag ska slumra tills imorgon, då det blir skola och sen uppvisningen med de små barnen.



Foto: Patrik Peterson 
http://-patrik-.bilddagboken.se/


Outfit

Här kommer det jag valde att ha på mig, invigde även mina nya kängor. 


Hemma

Konserten var riktigt bra och alla var jätteduktiga. Det var en grupp ungdommar som hade träffats imorse för att just sätta ihop en rockkonsert och resultatet blev strålande. Både nya och gammla låtar.


Ellinor som jag var och kollade på


När jag kom dit visade sig att även Daniella skulle vara med

Stan för en liten kompiskonsert

Har äntligen blivit klar med outfitten för idag, kommer kanske bilder sen vem vet. Jag ska iallafall in till stan för att gå på en konsert där min kompis är med. Hon ska sjunga  Black Sabbath låtar och tjohej gå från Gabriellas sång till Black Sabbath det är nog rätt häftigt. Ja men hon är bäst på det hela så det kommer bli roligt. Kommer lite bilder ifrån konserten sen. Rockkonsert heter det visst.


Love my new shoes

Stack inom DinSko innan träningen idag, just för att köpa dessa. Älskar dem, ska snart bleka ett par gammla jeans och ska så klart köpa en Mc Jacka snart. Jag kommer då va snyggast på stan :)



Winter outside

Kan ni tänka er, enligt teorin är Julen här, det snöar förfullt ute. Så klart har jag den bästa outfitten för dagen.


H&M jeans

Hittade ett par gammla Jeans i min garderob. Lite urtvättade och snygga och de kommer faktiskt ifrån H&M.


Öppethus och Matte

Fick riktigt mycket nostalgi känslor när jag jag var på öppenhus på min gammla skola. Riktigt trevligt men även lite sorligt, ja det är kanske ens första skola är väl alltid den skola som känns bäst. Jag tror iallafall det är så. Sen när jag kom hem hjälpte Sandra mig med matten, har nämligen matteprov imorgon. Ja jag vet inte riktigt hur det ska gå men jag ska iallafall plugga vidare. Men Matte B är iallafall roligt, något som Matte A inte var. Nu ska jag iallafall plugga vidare ville lägga in en liten outfit men blev tyvärr ej så, kanske senare.


Kläder för en sjukling

Ligger i sängen och är sjuk, ont i huvudet och halsen. Fast idag var det faktiskt rätt skönt att vara sjuk bara ligga och ta det lugnt. En sjukling kröver rätt kläder, och ibland är detta den allra bästa outfitten.

Mjukisar, Stor T-shirt och Raggsockor

ligger i sängen och är sjuk

Hej, har inte bloggat på ett tag, då jag har haft en del tävlingar sen har jag haft rätt mycket i skolan också. Men nu så är jag back on track. Har en del att skriva om, en sak som jag har lagt märkte till är att folk inte riktigt kan klä sig ibland. Vissa ska till exempel inte ha tajta kjolar och vissa ska faktiskt ha det. Man behöver inte ha en speciell kropp för att klä sig snyggt utan alla kan klä sig snyggt bara det att man för tänka lite på hur man ser ut. Det var bara en liten parates som jag var tvungen att få ur mig. Här kommer lite mode tips, ett par kängor jag ska köpa på Dinsko, 299kr dock plast men priset väger tyngre!


Skola och Träning

Hejsan, hur mår ni idag? Själv är jag rätt seg idag fast jag fick sovmorgon till halv nio. Fast skolan har varit ganska bra. Planerat upp mitt projektarbete och sen har jag haft lite svenska så rätt skönt. Ska snart ha en lektion till sen ska jag och iväg till Manette och prova dräkten en sista gång. I övermorgon ska jag hämta ut den och förhoppningsvis få träna i den en gång innan Arboga i helgen. Nu ska jag ha lektion så vi hörs sen helt enkelt!



Gammal bild på mig och Mirre från en träning i våras 


Snyggast i kändisvärlden


Vem tycker du är snyggast i Kändisvärlden? Mitt svar är enkelt. Lindsay Lohan är den snyggaste, hennes narturliga drag gör henne sjuligt snygg och vacker. Dock gillar jag inte hennes vilda fester och drogmissbruk.


Tjej varning

Idag när jag skulle ta mig hem från skolan såg jag världens konstiga sak. En tjej som hade en jättstor blå dunjacka från SVEA. Sen hade hon leggins till detta inget fel med det bara det att hon hade ballerina skor också. Det jag undrar är ifall människan lider av scitzofreni? Vad tänker man med när man tar på sig något sådant. En annan sak ifall hon hade haft ett par snygga stövlar eller Uggs av något slag. Det var verkligen inte smakfullt, antingen var hon förrvirad imorse eller så tyckte hon helt enkelt. Jag tror faktiskt på den andra alternativet. Och det är sorligt!

Stor mysig mössa

Mössa, vantar och halsduk, när du känner dig skabbig och inte orkar fixa håret dra på dig en snygg mössa och en stor halsduk, jag lovar du känner dig genast snyggare. Min mössa har jag fått av min mamma tror priset landar runt 1000kr. Den är äkta och jag älskar verkligen den. Vantar har jag köpt på second hand, ett par helt vita lovikavantar och sen har jag en stor halsduk som jag har köpt på H&M för 79kr. Detta är mina tre vinter favoriter. Det jag ska satsa på nu är en Pälsjacka, en kortare och lite tunnare variant, vill dock inte ha fuskpäls då den blir så ful efter ett tag.

Här är min mössa, på bilden har jag även en tröja från Koppartrans och en Skinnjacka från 4you


Träning

sitter här och ska snart iväg och träna, sitter emd väskan på och allt, så det blir ett kortis inlägg idag. Hoppas inte det gör allt för mycket. Helgen har varit avslappnade och rolig kan jag meddela. Skriver mer sedan!

Gina tricot

Jag har sagt innan att jag hatar Gina Tricot och det står jag fast vid att jag gör. Hatar verkligen Gina-tjejer som ser billiga och tråkiga ut. En del kläder från Gina är snygga men oftast är det tygbitar som är ihopsydda i kanterna. Sen kan jag direkt se vem som är storhandlare på Gina det syns verkligen. Hatar hela stämmningen där inne, in och ut med kläder. Alla springer bara runt och sliter och drar i kläderna. Musiken pumpar igenom ens kropp och den har värre verkan än speed.
 

Plus har ni sett denna bruden innan
hon har gått igenom Photoshop?

Fotolärare

Dagarna flyger förbi, även tiden gör det. Jag har ju så mycket jag ska skriva så mycket mode tips som jag vill få ut till er kära läsare. Det har hänt en del sen sist, jag har åkt hem från Kalmar jag har gått i skolan, blivit ovänn med min mentor m.m. Gud vad jag älskar dig Anita. Bilden här nedan tyckte hon inte om, och den skulle absolut inte sättas upp under rubriker porträtt. Kan någon säga mig varför? Är detta ett stilleben eller? Ska ta ett snack med henne under öppet hus imorgon som de trevliga människorna har lagt på en lördagmorgon. Gud jag älskar verkligen Filbornaskolan!



En tripp till Kalmar



Louise:                                                     Peter:
Jacka, Only                                                 Jacka, 4You
Halsduk, Gina Tricot                                    Halsduk, Gina Tricot
Kofta, second hand                                     Byxor, Emilio
Jeans, Cheap monday                                 Tröja, Koppartrans
Skor, Klintheims                                         Mössa, Kaninpäls (secondhand)
Handskar, Bianco                                       Skor, Legend
Väska, HM                                                  Väska, Second hand

RSS 2.0