Kjärsgård : torsdagskväll

Kväll och en riktigt seg och trevlig dag har det varit. Massa soffa och massa tv - sen lite träning. Men ja stannar hemm aimorgon också pallar inte åka skridskor ändå. Missar bara lite svenska (där vi ska läsa det kan jag göra hemma ändå) sen okej jag missar Matten, men det fixar sig nog.

Allt är klappat och klart och den 18 februari sticker jag till Kalmar närmare bestämt Smedby. Kommer bli riktigt kul att få träffa alla igen, Lolo, Towe kanske FIa - vem vet kanske ännu fler känner ju en hel del av kalmaborna.  Ja orkar inte sitta och rabbla upp men det är en del. Jag borde göra upp ett schema på vad jag ska göra under hösten som alla andra, ja det kommer snart upp på bloggen promise.

Kanske skriver en rad när jag ska sova vem vet (:


Kjärsgård : träningändå

Jaja mensan inget stoppar herr Peter från ett träningspass med gruppen. Gick riktigt jävla bra idag (ursäkta ordet men jag var tvungen). Vi kom inte på så mycket "nytt" utan finslipade mer på detaljerna. Och snälla JENNY KOOOOMMM HEEEEEM! Vi klarar det inte utan dig längre, skit svårt med räkningar ect. För alla er som inte vet så tränar jag disco fyra gånger i veckan och är ute på tävlingar, har endast två prickar kvar till den högsta klassen SuperStar. Jag har dansat i över tio år men har endast tävlat i 2½. Det är ungefär 3 tävlingar per termin, (som jag kan åka på). Men det finns även regionstävlingar som det i det lägre klasserna får åka på. Ifall man placerar sig bra på en tävling så får man en prick - så ifall jag har tur så har jag bara två tävlingar kvar. Ska till Falun och Kalmar på två vanliga tävlingar sen ska jag till stockholm på SM, tävlar då i SM-klass (sverige eliten) 
Nog om detta. Ha en fin dag.

image37
Jag och min partner (Elin Lund) 2006 i västerås - första silver tävlingen och placerade oss 6:a
.

Kjärsgård : parislesbisk?

Paris verkat har gått över till den homosexuella sidan. För enligt uppgifter har man sett Paris hångla med skådespelerskan och vännen Elisha Cuthbert. När dem var ut och festade tillsammans hade dem inte kunnat hålla fingarna ifrån varandra.


image36

källa : http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=18023

Kjärsgård : tröttochsleten

Ja jag är sjukt trött och sliten idag. Har inte gjort så mycket läst mycket i Flugornas Herre trevligt trevligt [NAAAAT] Men iallafall så kommer jag inte till skolan imorgon heller, eftersom jag har fått feber så kul ska jag ha det. Blä Blä.  Så jag har gett Vici ansvaret till träningen imorgon ja jag lovar det kommer gå skit bra (y) HAHAH! Jo men jag litar på Victoria Matti. Men ja nu ska jag gå ner och kolla tv igen ciao

Kjärsgård : sjukidag

Ja precis som överskriften säger så är jag sjuk idag, nee inget kul alls vill jag lova  - man bara sitter framför datan eller ligger i soffan och kollar på film eller bara zappar meningslöst.  Just nu har jag suttit vid datan ett tag och borde gå ner och lägga mig igen faktiskt för jag känner att jag är påväg att bli lite yr och det är inte så kul att sitta här då. Nej jag ska lova er att ha blåsor i halsen efter att man har fått för stark medecin det är inte det roligaste. För då blir man skadad och botat av samma medicin.  Men ja så jag tror inte det blir något modeinlägg eller något liknande idag faktiskt. tråkigt men sant..

Kjärsgård : parislesbisk?

I söndags natt festade Paris Hilton loss på en lesbisk nattklubb och sågs lämna stället hand i hand med en mystisk kvinna.  


image35

Kjärsgård : kändisbråk

Britney Spears har varit igång igen,  i måndags natt bråkade hon som sin pojkväg Adnan. Om hur vida hon ska få träffa honom eller inte då hennes följeslagare Sam Lutfi förbjudet detta. Det slutade med att Britney åkte iväg med en gammal kompis för att få träffa Adnan.


image34

Kjärsgård : coolstreetstyle

Har ni funderat på att man kan blanda alla möjliga stilar, här har jag gjort ett försök. Till den coola festen, eller träffen med hennes föräldrar för första gången, ni ser det funkar överallt.

image33

Tshirt 10£ 150kr
Byxor 95£ 1425kr
Skor 180£ 2700kr

Här har jag blandat två olika stilar, den coola street stylen och morfar stilen. Detta bli verkligen perfect match. Ja ni kan iprinsip, blanda alla möjliga stilar, till en viss gräns men det mesta funkar.


www.asos.com

Kjärsgård : laserdome

sitter på en uppblåsbar madrass och skriver blogg, mycket trevligt sandra ligger i soffan och snackar med mig och det känns som vi snart ska sova och det ska vi nog, men idag har vi iallafall varit och spelat laserdome, riktigt kul faktiskt förutom att jag höllt på att springa in i jonna och sandra hela jävla tiden , och sandra ch jonna sprang till och med in i samma vägg hahaha! Sen har det ju blåst en hel del vi var lite rädda för att jonna skulle blåsa upp och fastna i ett träd elelr något liknande, men ja jag känner att jag stör sandra nu så måste sova chio !

Kjärsgård : catwalken

Jag har surfat runder på olika modesajter och funnit lite vad som gäller nu till våren. Mycket retro vill jag lova.




Kjärsgård : retrostyle

Johnny Depp är en av dem som gillar retrostyle. Här ser ni hur han har inspererats av en blandning av 40 och 70 talet. Mycket smakfult enligt mig.


image17

kjärsgård : celebritystyle

image16

Ja min första stil att härma blir Zac Efron, och hans strand stil. Jag tyckte den såg fräsch ut både ledigt och snyggt till stranden. Kläderna hittade jag en än en gång från www.asos.com .

Byxorna - 25£ - 375kr
Tröja - 18£ - 270kr
Sandaler - 18£ - 270kr 
                      = 915kr

Kjärsgård : rosaskor

Snart klar med mediakunskapen för denna veckan, men här kommer ett sko tips från www.asos.com Ett par skor finns i nästan alla färger, coola och funkar till en helt svart eller kanske helt vit outifit, riktigt stiligt till sommaren. 

image15
Kostar 25pund ungefär 375kr
 

Kjärsgård : eftermiddag

Ja nu skriver jag igen kanske ointressant men jag måste (: Haha sitter och väntar på att vi ska ha mediakunskap. Kommer bli riktigt tråkigt, för man ska bara plugga hela tiden, och denna lektionen varar från tjugo i ett till fyra. omfg. Jag vet inte heller ifall hon släpper oss tidigare, jag tror inte det faktiskt, för hon är hemskt. Men jaja sånt för man inte skriva här för då kan man bli anmäld. ^^ .

Men när jag kommer hem så ska jag fixa lite med bloggen ska lägga in lite nya grejer, som tex nuochdå. Där jag sätter ihop kläder som var populärt förr och visar hur man kan göra en snygg version av det idag. Sen hade jag tänkt att försöka ge mig på en härma stilen. Där jag tar ett foto på en kändis och försöker hitta kläder som är liknande. Men mer av det blir det senare. (:

Kjärsgård : projektarbete

"Hets mot folkgrupp är ett hot som visar "hat" eller misstycke mot en grupp av personer eller en folkgrupp. Detta är olagligt enligt svensk. Det var inte förens 1991 som detta blev ett brott. 2002 blev lagen ändrad och nu inkluderar den även hets mot sexuell läggning. Straffet räcker sig från böter till fängelse, högst i två år. Det finns även undantag när det gäller grövre fall. Då kan det bli fängelse från sex månader till högst fyra år. " 
 

verkar detta intressant? Nej jag kan lova det är det inte!!!


Kjärsgård : dumfilm

Tisdag och sovmorgon, kan det bli underbarare? Vaknade vid tio idag, gick upp duschade och fräschade till mig. Åt frukost, tittade på tv sen iväg. Kom till skolan vid tolv började fem över så det var bara att skynda sig. Började med Engelska och avslutade med matte. Vi har kollat på världens du,aste film, helt phsykad var den. KOm hem vid fyra tiden, var med en polare kollat film (säg att du älskar mig).  Ja nu har polaren gått och här sitter jag och degar ska snart kolla på tv. Och ta mig ett välfärtjänat bad. Det var år och dar sedan (: 


Kjärsgård : Stayhard

Har tittat lite efter kläder ikväll, och har hittat en hel del på en sida som heter www.stayhard.com.
Mest Streetkläder men ett och annat hittade man

image11
Börjar med en snygg Jacka funkar till det mesta.
Men snyggast till ett par vanliga blå jeans och
ett par högre känger.

image12
Hittade även denna grymt snygga tröja. Riktigt ball.
Fräschar upp hela ens stil. Tänk vad en liten
skjorta kan göra.

image14

Tillsist hittade jag denna snygga t-shirten.
Enkel och snygg, passar till det mesta.
Även denna fräschar upp din stil.

Kjärsgård : snyggaskor

image10
Ett par riktigt grymma skor, till sommaren med ett par snygga korta shorts till.
Finns hos Selfridges för ca: 1000kr.

Kjärsgård : kvällskvist

Ja så här på kvällkvisten kan jag ta tillfälle i akt att berätta hur denna dagen har varit. Det började med att man vaknade vid elva tror jag gick upp duschade sen stack man till Malmö, till hilton galleri. Hittade inget till mig själv. Men vi åt och hade trevligt, Pappa och jag har övertalat Mamma och jag ska få en kamera och det ska jag, nu vi ska bara bestäma hos för vilken jag ska ha. Så det ska vi fixa imorgon. Sen ska jag köpa biljetter till kalmar imorgon mycket trevligt kommer det bli. Det vill jag säga.

Jag hoppas att så många som möjligt tar sig tid att läsa denna blogg. och kom gärna med tips om ideér m.m.

Kjärsgård : radiosonggirl


Ska bara tipsa om min vän Louise som har väldens coolast stil läs hennes blogg och du kommer bli lika snygg som henne. www.radiosonggirl.blogg.se

image9

Kjärsgård : Mysdagen

Här kommer lite kläder som både är mysiga och snygga.


image7
Ett par Adidas byxor 479kr

En seatshirt Adidas 495kr

Guldbruna Converse 463kr

= 1437kr













Kläder från La Redout www.laredoute.se

Kjärsgård : modefrånH&M

Ett par vanliga jeans, funkar alltid. Vardag som till Fest  
  En cool grön millitärtröja. Fräsch och snygg till alla tillfällen

    

image3image4














 










Allt är från H&M, ursäkta för det inte finns några ca priser men jag lovar jag ska fixa det tills nästa gång.

                                            

  

Kjärsgård : nyttliv

Hejsan, ja nu är den så gott som klar min nya fina blogg. Jag ska bara fin-slipa lite till på den. Detta är bloggen som ska få er att vilja läsa om en killes liv. Kläder och vad som händer i kändis världen. Det kommer inte bli en vanlig blogg som gullar igenom texterna utan här kommer det bli vad jag tycker är intressant att skriva om och vad jag tycker är roligt att skriva om. Så skvaller, nja kanske ifall det händer något roligt i världen så kanske (;

Kom gärna med åsikter om hur ni tycker jag borde lägga upp den här bloggen. Ifall ni har synpunkter på vad jag tycker och skriver så säg gärna till och skriv en kommentar. För det är för er jag skriver också.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0