En massa dagens

Just nu sitter jag i skolan, min lärare försöker lära mig allt om Photoshop som jag redan kan. Jag har kommit på en sak jag stör mig på, och det är att alla lägger ut dagens. Snälla kom på något nytt, Dagens outfit, dagens vill ha, dagens, dagens och en massa dagens. Hur intressant är det att veta vad Lisa Svensson 14 år har haft på sig under dagen. Det är väl en annan sak när man gör något ballt av bilden, men ni som ställer er mot en garderob och sätter kameran på självutlösning, det är inte ballt!  

Dagens nyckel!  ;S Inte ballt! 
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Tycker någon verkar lite grinig idag?:P

2008-10-22 @ 09:28:59
URL: http://iaselin.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej, namnet är kanske lite uttjatat men jag älskar att kolla på 'dagens outfit' - det är lite som att titta på folk på stan fast man slipper gå ut genom dörren och man sållar bort att titta på folk som inte har ett intresse av mode!! :D

2008-10-22 @ 11:08:26
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Louise

haha, passa dig peter. ;D Tyck du som du vill men jag håller helt klart med Emma. Jag älskar dagens outfit. De ger än inspration och möjlighet att fånga upp något nytt. :)

2008-10-22 @ 16:22:43
URL: http://radiosonggirl.blogg.se/
Postat av: Alexandra.

Jag håller med dig, Peter. 99% av alla modebloggare som håller på med dagens outfit klär ju ändå sig nästan likadant. Whoopi-fucking-do för det. Hur roligt är det på en jävla skala att kolla på samma stil om och om igen. Shit omg alltso.



- - -



Idag har jag på mig ett par gråa jeans ifrån Cheap Monday, grå hood ifrån Carlings, vit tröja ifrån bikbok och mina lila kawasaki ifrån trampolin.



- VAD HAR NI PÅ ER IDAG, BITCHES?

xoxo ((;

2008-10-22 @ 17:35:56
URL: http://softilera.blogspot.com
Postat av: Stephanie

Hej peter. Jag är louises kompis och jag tänkte bara höra med dig om det skulle låta bätttre med morgonens outfit eller övermorgonens outfit eller något? bara så jag vet tänkte bara kolla med dig du som verkar veta så mycket...ps. du är frääääääsch mvh. Steffy ;)

2008-10-23 @ 12:08:09
URL: http://stephaniewii.blogg.se/
Postat av: Louise & Steff

Petteboy, du vet att vi gillar dig ändå. Ett stort skämt. <3<3<3

2008-10-23 @ 19:42:18
URL: http://radiosonggirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0