Dagen som försvann

Ja här sitter jag. Bloggen är inte lika aktiv som den var för några veckor sedan jag hamnadepå topplistan och allt. Ja här sitter jag med min systemkamera i handen och funderar på vad som ska bli mitt nästa motiv. Du kanske? Ja men snart börjar man jobba kul att man jobbar den varmaste tiden under sommaren, fuck att jag inte tog i början :\ Men men man kan väl inte alltid vara smart eller? Denna dagen eller ja alla dagar har bara flugit iväg vet inte var de har tagit vägen. Vem har tagit mina sommarlovs dagar :(?

Dagensoutfit

Dagensoutfit:

Jeansjacka - Levis
T-shirt - Mads Nörgaard
Shorts - Jp 1889
Väska - Louis Vuttion
Vita sneakers - Legend


Bilder ifrån helgen

    

 


 

Shopping

Jepp idag åkte jag och Sandra in till staden för att fixa lite ärenden. Jag köpte lite hårfix och Sandra en kjol som var grymt snygg (: Vi gick runder tillsist gick vi och satte hos och åt. Det fick bli korv med bröd. Riktigt gott ibland :) Vi satt och snackade gammla fylle minnen och hade allmänt roligt!



149:- inte så farligt


Back on track

Nu är jag entligen Back On Track efter helgens händelser. Det har varit en sk*t kul helg. Massa flum mycket god mat och massa annat. Orkar inte riktigt berätta om hela helgen så det får bli uppdateringar varje dag nu framöver. Jag hade tänkt att lägga ut en dagens outfit och det ska jag. Så ja titta och njut (:



Skor - Legend
Piké - Lyle Scot
T-shirt - H&M
Chinos - Valiant


Onsdag!

Sitter här med en polare vi har riktigt tråkigt fast ändå kul liksom (: Vi är dock lite cp. Jag väntar på att Pappa ska komma hem ;P Han kommer nämligen med min kamera! Yhea. Men detta fick bli ett litet inlägg ska dock lägga in lite snygga kläder också!




Älskar de gula chinosen :D De är så man vill dö!
Stockholmstreetstyle.se

Sötnos hem till mig :D

Ville bara berätta att imorgon kommer denna sötnosen till mig <33
Denna och en videokamera var födelsedagspresenten från mamma och pappa till mig (:

Insperation från Stockholm Street style

Gick in på Stockholm street style hittade en del riktigt fina kläder från olika catwalks :D





Löpning i skogen

Det var en viss person kallad Tobias som fick ut på en Joggingtur. Måste säga det var riktigt skönt och det ska göras om. Ja minst ett antal gånger i veckan. Annars hjälper det inte så mycket. Sitter här nyduschad och fräsch. Snart får vi gäster och då blir det väl god mat och dryck kanske lite spel. Ja vem vet? Nu ska jag träna lite inte så jag bli äcklig igen utan bara gå igenom gruppkoerografin. Så have It!


Helgens Events

Förlåt för att jag inte har uppdaterar på hela helgen och igår men jag har inte kännt för att vara osocial hos mina kompisar. Söndagen var mer än rolig den var fantastiskt. Jag Linneea, Josefine var hem bjudna till VIci för en liten   Toxic-Night bara ta det lungt snacka skit m.m. Vi kollade dansfilmer långt in på natten och vid halv fyra slocknade jag men bara några timmar senare skulle vi upp för Vici skulle jobba och jag skulle träffa min Mamma.

Jag och Mamma gick på stan igår hittade endast ett par Joggingshorts till Camp Gala. Annars hittade jag bara saker jag inte behövde :\ Tråkigt tråkigt. Men jag har shoppat mer i helgen men det kommer i ett senare Inlägg :)

grillning med moster&morbror

ja här sitter jag och äter lakrits. Mycket gott! Har precis ätit grillat med Morbror och moster revligt trevligt. Känns verkligen som sommar nu solen skiner, poolen är blå och det är hyfsat varmt (: Sitter på msn vet egentligen inte vad jag ska skriva. Jo jag älskar Cuba Cola så gott det är .

Gårdagen blev lyckad

Gårdagens midsommarfirande blev riktigt lyckad :D Jonna och Sandra kom till mig vid runt halv åtta! VI fixade lite med dricka och presenter sen stack vi. VI var där vid tio i åtta eller  något och då hade inte festen dragit igång än men så snart som man fick lite "hallonsoda" i sig så blev festen mycket roligare. Vi dansade och drack långt in på kvällen när klockan var halv tre stapplade vi oss hem. Så ja vad kan jag mer säga än tack Mattias och Andreas!

Midsommarfirande

Igår blev det party för hela slanten. Okej kanske inte riktigt. Men Jag tyckte iallafall det var riktigt kul. Men vad är det med folket varför vill ingen dansa? alla står verkligen brevid och bara glor ;O Jaja idag blir det först att åka ner och käka hos Morbror sen så ska jag fira en kille som fyller 18. Och festa lite, sen så får jag se vad som händer. Blir tyvärr inga långa inlägg idag. Just för att det har varit så sjukt stressigt med allt. Men nu ska jag dra så ni får ha dte bäst! Uppdaterar ikväll (: Have it!

Underbar kväll :D

Kvällen blev hur rolig som helst. Jag är så himmla trött och berusad så jag orkar tyvärr inte skriva mer :P God Natt!

Björn Borg Mums

Sitter här och luktar parfym. Björn Borgs är verkligen fantastiskt :) Ja ska dra in till stn om en halv timme ska träffa ett par kompisar. Sen ska vi dra vidare. Känner att denna kväll kommer bli superkul. Yes är verkligen på topp idag. Livet går rätt bra nu faktiskt. Ja vad ska jag mer berätta jo jag valde att ta en Esprit kofta och en snygg t-shirt till istället för hoddisen blev mycket finare kan jag berätta :) Ja mamma ska ha tråkig tant middag idag usch säger jag tur att man ska iväg. Men nu måste jag fixa håret. Have It! Uppdaterar inatt om kvällens Event.

Jobb och ut ikväll

Tjaa! Har tyvärr inte fått tillfälle att skriva under dagen men idag blev det jobb igen. Fast jobbade bara till klockan tolv sen bar det iväg hem och duscha. Klädde på mig och satte mig här. Ja ikväll blir det utgång faktiskt. Ska ut med tre kompisar får se hur det blir hoppas det blir kul. Kvälls outfiten blir inget att hurra för vill ta något enkelt kanske dte jag har på mig nu. Fårse :P



Dagens

Hoddie - Valiant
Skärp - Tiger
Byxor - Spirit

vighet

Jag är sjukt rädd att bli av med min vighet till hösten. En hel sommar utan riktigt träning. jag måste verkligen hålla igång annars kommer jag gå under. Har endast en prick kvar till Elit klassen får inte misslyckas. Jag är inte råd med att göra det. har någon något tips om hur man håller igång?
















Träning i våras - foto Miir.blogg.se

Dagens köp

Hittade som sagt ett par solglasögon och glad blev jag!
Köpte dessa snygga! Dock köpte jag de på Gina Tricot. Och varför det blev där är en lång historia. Ha Ha!

Dagens



Chinos - Valiant
T-shirt - vanlig H&m
Kofta - Esprit
Väska - Of By Friiso

Indisk mat med kompisar

Idag har jag varit ute och luchat med ett par kompisar hann faktiskt med mina ärenden plus att jag hann med lite shopping. Peter är glad nu! Dock hittade jag inga snygga tröjor eller jo det gjorde jag men det är en annan historia. Jag köpte ett par till solglasögon. 80kr bara. Det är nice de. Vi åt på ett ställe som heter Big Buddah (knasigt jag vet), det var riktigt gott. Efter maten gick vi och shoppde en runda sen stack vi in på Espresso House och tog en fika. Vi shoppade vidare sen drog vi oss hemmåt.


Snabbt inlägg

Hej jag hinner trycka in ett snabbt inlägg innan jag ska sticka. Idag ska jag in till stan och luncha med ett par kompisar ska även göra några besök hos banken. Jag hoppas att jag hinner med lite shopping på det också. Vill verkligen ha lite snygga tröjor nu till sommaren så det blir väl att gå in och rota på spirit eller något. Nej nu går tåget snart måste gå. Bye Bye


Sommaroutfit

Snygg sommaroutift från Top Man

Bloggen anpassad

Hej dett får bli det sista inlägget för idag. Men jag vill bara att ni ska skriva lite vad jag ska skriva om. Vill att ni ska gilla det ni läser alltså skriv lite om vad ni gillar att läsa. Det skulle vara jätte kul med åsikter om min blogg och så vidare. Nu ska jag gå och nann på kudden. God Natt på er (:


Tjejer med löshår?

Ni brudar som springer runt med löshår snälla ta av det. Ni ser bara pinsamma ut. Okej nu ska jag inte dra alla över en kam men ni som har löshår med tiotusen olika nyanser. Och speciellt ni med syntet hår. Dra bara av det. Det är verkligen inte snyggt. Vet att många tjejer här på blogg.se har löshår och de jag har sett är inte snygga. Vad tror ni att vi killar tänder på plasthår? sällan! Ni ser bara ut som barbie dockor.  Jag vill inte skapa ovänner här men snälla. Ifall ni ska ha löshår så gör det hos en frisör och låt det bli snyggt. Klipp upp det gör vad som helst men gör det så det ser äkta ut annars. Jag vet ej men är det fler än jag som tycker så här?

Inte snyggt :\




















Solglasögon


   


Riktigt snygga solglasögon. HIttade dessa såklart på Asos.se. Dessa glasögon kan höja din outfit till skyn. Du kan ha ett par snygga badbyxor en Piké och ett par sneakers. Du kommer vara hetast på beachen, det kan jag lova!

Midsommarskjortor

Fina skjortor at ha på midsommar. Hittade dessa på Top Shop den röda är snygga till ett par beiga chinos och ett par snygga skor. Den Beiga kan du ha till ett par snyggt sittande jeans och även där ett par snygga skor. Solglasögon och en klocka sen är du färdig för midsommar.




Skärp snyggt

När jag var inne för att beställa lite kläder från Top Man hittade jag en hel del snygga skärp. Skärp är något som börjar komma tillbaka. Ett tag var det inne att ha stora skärp. Nu är det de lite mindre skärpen som är inne. HIttade några snygga.


Dessa skärpen kan piffa upp en hel outfit. Speciellt det färgstarka. Riktigt snyggt ifall man har en svart outfit och bryta av det med ett gult skärp. Mumma!  Dessa kostar mellan 150 och 300kr alltså inte alls farligt.

  
  

Godmorgon bloggen!

Godmorgon, sitter här i jobbekläder. Gula/gröna jobbar-byxor och ruffsigt hår. Ja det är sant Pappa har dragit ut mig på jobb. Blä hahah! Men det är väl bara att gilla läget antar jag. Men ska bara jobba till kanske middag och lite över. Vi ska klippa några häckar och snygga till i en trädgård. Min Pappa är nämligen Trädgårsanläggare (ifall någon antecknar).
I eftermiddag kommer brudarna hir vi ska ha lite mys kolla film laga mat tillsammans. Bara umgås helt enkelt.  Men nu ropar Pappa . Have it!  


God Natt!

Nu är klockan mycket och jag borde sova ska jobba imorgon :\ Börjar halv åtta fyy och blä! Så ha det bäst! Uppdaterar imorgonbitti (:

257 så glad jag blir

Detta gör en varm i hjärtat. Hade kring 6/7 unika besökare i förrgår (:
Älskar er! :D













Frisyrer

Jag kollade runder på lite olika frisyrer. Hittade endast en som jag skulle kunna tänka mig. Många av de andra var alldeles för maxade. inte fina helt enkelt. 
 

















Skor från Asos

  
  

Blev sugen på att kolla lite skor från Asos och det gjorde jag. Måste säga jag älskar dessa skorna några av dem är ett måste inför sommaren! Så är det bara! Kostar från 300 och uppåt. Älskar Asos finns billiga och snygga saker. Det är annat än mot H&M gillar inte riktigt deras kollektion.


Blogg list!

Det var inte så många som ville bli listade såg jag. Så jag gör en lista här och nu (: Här kommer det bloggar jag tycker är bäst. De är roliga och läsa och intressanta.

Dessa första är bloggar som jag har fastnat för just för att det är enkla och roliga att läsa det är helt vanliga tjejer som skriver om sitt liv och vad som händer runt omkring. Lägg till som favorit vet ja!

www.Sannakumlin.blogg.se

www.primms.blogg.se

www.omarre.blogg.se

www.Jessicawisen.blogg.se

www.Angelinah.blogg.se

www.emeliesplace.blogg.se

Här kommer några tips som jag har haft ett tag känner de flesta eller vet iallafall vem det är.

www.radiosonggirl.blogg.se - mode tips från en annorlunda men jädrigt cool tjej.

www.miir.blogg.se - gillar du Tokio Hotel är detta en sida för dig

www.pauliina22.blogg.se - en vanlig blogg av en vanlig tjej, rolig att läsa!  


Unika besökare stiger

Jag blir glad när jag loggar in och ser att de unika besökarna har blivit fler. Kul att folk läser min blogg! Jag har haft nolife hela dagen har suttit här vid datan. Kommenterat inlägg och en massa annat.  Kan ni inte tipsa om vad ni vill läsa så jag kan bli en bättre bloggare. Jag vill ju att ni ska gilla det ni läser. Nej nu måste jag bädda min säng och städa lite. Have It!

Lista bloggare

Jag hade tänkt att Lista lite bloggare och skriva varför just du ska besöka dem. Så ifall du vill att din blogg ska bli listad så skriv en kommentar om varför just du ska bli listad!

Design Hjälp?

Hej är det någon som kan hjälpa mig och göra en snygg Header? Vill verkligen ha en snygg som visar vad jag skriver om här i bloggen. Den jag har nu är så tråkig :\

WhyRed underbara kläder!


Gick in på Whyreds online shopping och hittade dessa underbara kläder!
Mycket av de ska införskaffas!

Music


Som ni kanske vet så Dansar jag på Elit nivå. Denna låten är riktigt nice att dansa till. Jag bemästrar inte hip hop på den nivå som jag bemästrar annan dans. Men den är så skön!

PCD - When I Grow Up

Dagens



Det fick bli en Enkel outfit idag.

T-shirt - Rolling Stones
Kofta - Emilio
Jeans - Dredemin
Strumpor - H&M

Tiger of sweden

Måste säga att jag inte gillade tiger ett tag. Då när alla fjortisar sprang runt i tröjor där det stod tiger över hela bröstet. Men jag gick in och kollade på deras hemsida och hittade en hel del riktigt snygga grejer.














tråkiga björnborg kalsonger



Riktigt trött på dessa tråkiga kalsonger ifrån BB. Jag lovar det är tusen gånger roligare med ett par kalsonger från Top Man tillexempel. Och jag lovar det är mycket billigare. Björn Borg Tråkigt!

Min svaghet

Måste berätta jag har en viss svaghet för Cardigans! Jag har även en svaghet för Top Man! Dessa två cardigansen är från Top Man! Ur coola enligt mig. De sticker ut fast det är enkla! Mums till ett par vita sneakers och ett par snygga jeans! Ska införskaffas!









H&M outfit



H&M! Jag vet att många killar vill ha snygga kläder till en billig peng. Jag har satt ihop en Outfit från H&M. Korta shorts en snyg T.shirt och ett par snygga solglasögon.   

Trötta brudar och laptopts

Här sitter jag och Tanja med varsin bärbar dator och kollar på när de andra bakar. Det ska bli Cup Cakes hur gott som helst må ja säga. Tiden idag för att gå upp blev klockan tolv. Vi har ätit en brak frukost och nu håller vi alltså på att baka. Ingen av oss är väl sådär jätte pigg. Men vad gör det? Vi har liksom trevligt det är väl ändå huvudsaken! Nu orkar jag inte skriva mer tyvärr. Men Have It!

Tjenna

Här sitter jag med några tonåringar som vill dricka. två tjejer som har tagit av sig och satt på sig mys- kläder. Svambobfyrkant kalsonger och en med en DiscoSM - tröja. Vi sitter i köket. Föräldrarna är fulla och vi är flummiga kan dte bli bättre hahah! Men ja vi har ätit gott och haft kul hela dagen massa stoj och stim. Vi har disskuterat pinsama fyllor med roliga minnen från Sthlm. Ja my friends är bäst måste jag säga! Vi har även hunnit planera lite inför sommaren. Vi ska tälta, åka till bakken, festa&festa&festa, stranden, stecka och mycket mycket mera! Så kul denna sommaren ska bli.  Jag borde kanske bli lite mer social nu så ja ni får ha det bra! Blir tyvärr ingen uppdatering idag för att jag ska sova här! MEN HAVE IT!

Dagensoutift (Dop)

Idag jag ska jag på Dop först (Mitt kusin-barn) Efter dopet ska jag dra vidare till lite party. Jag vill inte se för festlig ut eftersom jag ska dra vidare men jag lyckades få ihop en rätt enkel outifit. Ska också ha en större bag med mig eftersom jag ska dra vidare.

Så det fick bli:

Skjorta - Emilio
Chinos - Valiant
Skor - Legend

















Världens hetaste Jeans!



HIttade dessa übercoola jeansen på Weekday! Inte riktigt min stil men ändå!

sliten och sömnig

Här sitter jag vid datan, är trött har tagit på mig en stor fet tröja som är rätt mysig pallar inte gör så mycket. Ska kanske sätta ihop en outfit eller något.  Men det blir säkert bra. Vill ha något annorlunda.

Måste bara säga dagens tips, det är ett par solglasögon från urbanoutifiters som ser ut som ett par vanliga glasögon. Jag tycker man borde satsa mer på detta. Det ser alltså ut som om det är spegelglas men det skyddar mot Uv strålar.



Detta är ett sådant par. Har laddat upp de innan men strunt samma helt enkelt.

Bilder från Sthlm


Jag och Jonna utanför Diesel


Jag och Jonna i hissen på Urban outfiters


Jonna och Sandra på Drottninggatan


Dagens

Dagensoufit:

T-shirt - Emilio
Kofta - Emilio
Byxor - jp 1899
Väska - Of By Friiso





















En av världens bästa låtar!

A drop in the ocean - Ron Pope


Pausa blondinbella

Du borde ta en paus från bloggandet. För just nu har du fler som hatar dig än folk som gillar dig. De starka reaktionerna i Kungsträdgården komer av en anledning. Det känns som om det har gått för långt. Du borde tänka på vad du skriver. Jag är ett bra exempel på en person som måste läsa fast jag ogillar dig. Man vill bara läsa mer för att man ska bli ännu mer irriterad. Du borde kanske sluta med att skriva om en massa egna åsiker. Du borde kanske bli en vanlig bloggare, en svensson helt enkelt. Iallafall ett tag så all hysteri lägger sig. 

/Peter

Snygg outfit


 
En annan snygg oufit är denna.

Glasögon -
Urban Outfiters

Tröja - Top Man
Shorts - Top Man
Skor - Top Man











































Molnigt och tråkigt

Sitter här och kollar ut på det tråkiga vädret. Idag har jag ingenting att göra - inte lönt att skriva dagens eller något för jag ser ändå ut som en apa idag. Dagens planer finns inte. Jo jag vill ut och fotografera lite och det ska jag nog. Jag ska nog lägga upp lite bilder här på bloggen så ni kan njuta. Lovar det är inga mästerverk, alla kan ta fina bilder med en någorlunda bra kamera.  Jag har väl ingen bra kamera men det funkar. Snart får man ju sin systemkamera då kommer det bli mycket fotograferande!



























Hjälp?

Hur tar man bort den koden som kommer när man skriver en kommentar?


Önskoutfit

Hittade dessa snygga kläder när jag var ut och kollade lite på Topman och Urban Outfiters

Glasögon (Fönsterglas) - Urbanoutfiters
Shorts - Topman
Skor - Converse (All Star)
Kofta - Urban Oufiters









Dagens outfit

T-shirt - Nike

Shorts - jp 1899

Solglasögon - Prestige



























Sthlm in my heart

Så nu har jag landat från min sthlm´s resa. Mycket dans har det blivit även mycket shopping måste jag berätta. Kan börja med att berätta att vi bodde i en lägenhet som låg rakt över Globen. Och även Hovet då. Min första reaktion av Arenan var oh my god. Så mäktig känsla det var. Att se de stora golvet och den stora discokulan. Jag dansade i SM klass den högsta klassen. Jag gick till SM final och blev slutligen 6:a i Sverige :D Supernöjd. Min bästaste Louise blev 12 hur jävla sjukt som helst ;)  Jag och Elin blev trea i par första tävlingen i guld så det var nice. Vici vann sin klass för andra gången (:


hej               


Ett par jp 1899 från Åhlens City


Kalsonger Top Man från Top Shop


Kawasakiskor (Fynd 150:-) okänd affär


Wannabe-Gucci-väska köpt på en marknad


Solglasögon Prestige köpta på Åhlens city


Gårdagen :D

Måsta säga det var sjukt nice igår - Tack allihopa!

image138

image136

image137

DansDansDans

image135Idag tog jag det första doppet i vår underbara pool.
Idag blir det att packa för imorgon drar jag till Stockholm det kommer bli superkul. Plus att jag ska tävla SM. I år gäller det verkligen jag ska fan visa vad jag går för. Ska kriga sönder alla! :p Nej men jag tror det kan gå rätt bra efter att ha kollat på en hel del videos från superstar så har jag konstaterat att superstar har blivit rätt dåliga (iallafall Killarna).  Nej nu ska jag ut och steka lite till. Och sen blir det att köra min kanin till Morfar. Kanske hinner med lite till. Fortsättning Följer ^^




Swarowski

image132Här sitter jag och pillar av mina swarowski stenar från min gamla dräkt. Mamma och Pappa är ute och handlar presenter till mig. Känner mig som ett barn igen.  Det jag önskar kommer jag troligen inte att få men man kan alltid hoppas! Tillbaka till stenarna... ...jo jag har pillat av nästan hälften av dem. Nu ska jag bara pilla av resten och börja sätte de på den nya par dräkten. Eller ja dräkt och däkt utan mer Jeansen och Tröjan :P Mina fingrar är klddiga jag är varm och svettig. Brun börjar jag bli! ;D

           




brännboll och skåps-städning

Här sitter jag och diggar till Armeniens bidrag i Eurovision song contest. Måste säga att jag älskar det små beaten i låten. Började nio idag med brännboll, vi förlorade alla matcher förutom en! Men det var kul och det är huvudsaken. Efter brännbollen städade vi skåpen och lämnade in böcker m.m. Slutade med att vi hade en genomgång på en enkät vi har gjort. Måtligt road! Men vi slutade kvart över elva det gillar vi!
Stack ner till stan köpte den nya Mc Flurry med Solero smak. Jävligt äcklig rent ut sagt. Men nu sitter jag här och myser med världens fetaste blåsa på foten men det ordnar sig alltid (:


Missat mycket

image131Ja ni har missat en hel del. Mycket att berätta om men det tar vi en annan dag (: Jag kan berätta lite om mina planer för veckan :] På onsdag fyller jag år och även denna dag är det skolavslutning. Efter skolan sticker jag hem till Julia och käkar och har mys. Sticker sedan ner till gröningen för att festa gärnet.  Kan dock inte festa allt för mycket eftersom SM är på Lördag. På Torsdag ska jag åka in till Stan kolla på studenterna och fika med lite kompisar. På fredag bär det av till Stockholm - nämligen Stockholm International dance week. Ska tävla SM på Lördag och Söndag sen shoppa resten av tiden med Sandra och Jonna.                                                                    

Detta är ungefär som min vecka ser ut!

Äntligen tillbaka!

Äntligen är jag tillbaka här på blogg.se. Min frånvaro har varit lång men nu är jag på gång igen. Jag har äntligen fixat en ny data.

RSS 2.0